Hong Kong Optik Fuarına Büyük İlgi!

Hong Kong Optik Fuarı 09-11 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Hong Kong Optik Fuarına Büyük İlgi!
12 Kasım 2016 Cumartesi 14:16

2016 Hong Kong Fuarı
İlgili Galeriye Git

09 Kasım/ 11 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Hong Kong Fuarında, dünyanın değişik ülkelerinden gelen katılımcı firmalara ve ziyaretçilere , fuarın önde gelen uluslararası tedarikçileri tarafından gözlük modasının son stilleri tanıtıldı.

Optik sektörünün kalbi, Asya'nın önde gelen ticaret merkezi Hong Kong Kongre Merkezinde attı. Her sene olduğu gibi bu senede rekor sayıdaki katılımcı firmasıyla fuara katılım oranı oldukça yüksekti.

HKTDC tarafından düzenlenen Hong Kong Optik Fuarında 3D gözlük dahil olmak üzere optik ürünler, markalı gözlük, kontak lens ve aksesuarları, tanı araçları, gözlük aksesuarları, gözlük, çerçeve ve lens, çocuk gözlük ve aksesuarlarını geniş bir yelpazede sunuldu.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.