Güneş Gözlüğü Kamu Spotu'nun Resimleri Metro Vagonlarında

Ucuz gözlük alırken bir daha düşünün...

Güneş Gözlüğü Kamu Spotu'nun Resimleri Metro Vagonlarında
27 Haziran 2014 Cuma 08:48

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı tarafından televizyon kanallarında kamu spotu olarak yayınlanmaya başlayan kısa filmin tanıtım görselleri şimdide daha çok kişiye ulaşmak amacı ile günde yüzbinlerce İstanbullu'nun kullandığı metro vagonlarında .


Güneş gözlüğünü işporta ve mağazalardan satın alarak göz sağlığını tehlikeye atan kişileri uyarmak üzere hazırlanan film ile topluma güneş gözlüğü bile olsa gözlüğün bir sağlık ürünü olduğu mesajı veriliyor. Kalitesiz gözlük kullanarak körlüğe kadar gidebilecek sağlık problemleri yaşamamak için toplumun ve bireylerin gözlük, güneş gözlüğü ve kontak lens gibi görme araçlarını yalnızca optisyenlik müesseselerinden almasına ilişkin farklı kamu spotları 2014 yılı içinde yayınlanmaya devam edecek.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.