GPolarize Camlarda 2 Baz Seçeneği Stoklara Eklendi

2 baz camlar daha düz güneş gözlüklerinde ve optik çerçevelerde montaj kolaylığı sağlayabiliyor.

GPolarize Camlarda 2 Baz Seçeneği Stoklara Eklendi
05 Ağustos 2019 Pazartesi 15:06

GPolarize ÜRÜNLERİNE 2 BAZ SEÇENEĞİ DE EKLENDİ

Gözlük kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve optisyenlik müesseselerinin taleplerini dikkate alarak stoklarını güncellemeye devam eden Opak Lens, GPolarize ürün stoklarına 2 baz seçeneğini de ekledi.

Polarize özelliğinde güneş camları olan GPOLARIZE ürünü, 5 düz renk 6 aynalı olmak üzere geniş renk seçenekleri ve düz renklerde antirefle ve ayrıca 4-6-8 baz seçenekleriyle hali hazırda hizmete sunuluyor. 2 baz camlar daha düz güneş gözlüklerinde ve optik çerçevelerde montaj kolaylığı sağlayabiliyor. 

Polarize güneş camları, farklı yüzeylerden yansıyarak gözümüze ulaşan ışığı filtre etme özelliğinde olduğundan özellikle kış aylarında karlı ortamlarda, bahar ve yaz aylarında deniz, havuz gibi yansımaların çok olduğu ortamlar başta olmak üzere asfalttan yansıyan ışık gibi kullanıcıları rahatsız eden birçok durumda görme konforunu ve performansını artırmada önemli bir rol oynuyor.

İlk etapta füme, zeytuni kahve, yeşil renklerinde stoklara eklenen 2 baz seçeneği kısa süre içinde diğer renklere de eklenecektir.

GPOLARIZE ürünleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için Opak Lens müşteri hizmetlerine ya da satış temsilcilerine müracaat edilebilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.