GÖZKOOP Geleneksel Satın Alma Günleri Rize'de Ortakları ile Buluşuyor!

GÖZKOOP Geleneksel Satın Alma Günleri Rize'de Ortakları ile Buluşuyor!
09 Ekim 2015 Cuma 15:43

GözKoop 2. Geleneksel Satın Alma  Günleri Fuarı 2015
İlgili Galeriye Git


S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin ve Tevzi Kooperatifi & GözKoop tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Satın Alma Günleri Fuarı, 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında, Rize’de bulunan Ridos Thermal Oteli'nde gerçekleştiriliyor.

Gözkoop’un, tedarikçilerinin katkısı ve desteği ile birlikte organize ettiği bu etkinliğin amaçlarından biri de, ortaklarına yeni sezonla ilgili ürün tanıtımlarını yapmaktır.

Geçtiğimiz yıl birinci Geleneksel Satın Alma Günleri Fuarı, Medeniyetler Şehri olan Mardin’de yapılmıştı.

Gözkoop bu sene de Rize’de organize ettiği ve halen devam etmekte olan fuarla, Türkiye’nin dört bir tarafından Gözkop ortaklarını ve yakınlarını bir araya getirerek hem sektörle ilgili bilgi alışverişi, hem de farklı kültürel anlamdaki etkileşime fırsat vermiş oluyor.

Fuarın son derece verimli geçeceğine inanıyor, birlik ve beraberlik adına önemli bir tablo oluşturduğunu vurgulamak istiyoruz.

Geleneksel müesseselerin yaşam ve iktisadi sigortası niteliğinde olan Gözkoop’a bu ve bundan sonraki organizasyonlarında Optik Gazete olarak başarılar diliyoruz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taylan KÜÇÜKER - 9 yıl önce
http://www.sivasanadolu.com/haber-7890-GOZKOOP-Geleneksel-Satin-Alma-Gunleri-Rizede-Ortaklari-ile-Bulustu.html
Avatar
Taylan KÜÇÜKER - 9 yıl önce
http://www.iha.com.tr/haber-2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti-503101/
Avatar
Taylan KÜÇÜKER - 9 yıl önce
2016 yılı gözlük modelleri görücüye çıktı
Aşağıdaki kooperatif resmi web sitesindeki linki tıklayarak video haberi izleyebilirsiniz .

http://www.gozkoop.com/

***
Göz Koop 2016 yılı gözlük modellerini Rize’nin İkizdere İlçesi’nde bulunan Ridos Termal Oteli’nde düzenlenen fuarda toplantısı ile ilgili yazılı ulusal basında yer alan bazı haberler görüş ve incelemelerinize sunulmuştur .

http://www.milliyet.com.tr/2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-rize-yerelhaber-1010490/
http://www.iha.com.tr/haber-2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti-503101/
https://www.youtube.com/watch?v=-kaJRi5CKIc http://www.songundem.com/haber/17215991/ http://www.haber24.com/2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti-haberi-28184 http://www.telgrafturk.com/haber-2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti/170943 http://www.alemihaber.com/ekonomi/3851865/2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti http://www.haberby.net/2016-yili-gozluk-modelleri-gorucuye-cikti-1/ http://www.bugun.com.tr/son-dakika/2016-yili-goz