Göz Kamaştıran Gözlük Trendleri

Bu yaza damgasını vuracak güneş gözlüğü modelleri

Göz Kamaştıran Gözlük Trendleri
26 Mart 2019 Salı 14:20

Göz Kamaştıran Gözlük Trendleri

www.brandlifemag.com

Bu yaza damgasını vuracak güneş gözlüğü modelleriyle gözlerinizi korurken iddialı ve cesur bir tarz da yakalayacaksınız.

Güneşli günlerin vazgeçilmez aksesuarlarından güneş gözlükleri, bu sezon çok farklı renk, şekil ve boylarda olacak. Podyumlarda sergilenen çeşit çeşit modellere göz attığımızda dikkatimizi en çok çeken bu dört trend oldu.

Vizörün Ardından

Fütüristik maskeleri andıran bu güneş gözlüğü modelleri, hem boyutlarının büyüklüğü hem de şekilleri sayesinde gözlerinizi güneş ışınlarından en iyi koruyan stil. Genelde tek parçalı ve çerçevesiz bir tasarıma sahip bu modeller, yüzünüzün büyük bir kısmını kaplıyor. Renkli ya da aynalı camlara sahip vizör biçimli gözlükleri taktığınız an dikkat çekici ve sportif bir tarza kavuşacaksınız.

Kırmızı Tonlar

Kırmızı renkli çerçeve ve camlar bu yaz çok sık karşımıza çıkacak. Çeşitli boyut ve şekillerdeki kırmızı plastik çerçeveler gözlüklerin vintage bir stile sahip olmasını sağlıyor. Hatta bazı markalar kırmızı renk trendini kalp şekilli gözlük tasarımlarında kullanarak 90’lara da göz kırpmış oldu.

Maksimalist Çerçeveler

Kalın çerçeveli, büyük camlı güneş gözlükleri size bir çırpıda Hollywood yıldızlarının sofistike havasını katacak. 70’li yılların modellerini andıran bu trendin çarpıcılığı daha az göze batan yumuşak renk tonlarıyla dengeleniyor.

‘İnce’ Bir Detay

Bu yaz aynı zamanda büyük çerçevelerin tam karşıtı olan küçük camlı güneş gözlüğü tasarımları da epey ‘in’. Gözlük küçük olsa da tasarımlarının çarpıcılığı etkiyi artırıp bu modelleri çok iddialı bir hale getiriyor. Minik kedi gözü şekilleri, incecik bir çizgiye benzeyen gözlükler ve geometrik biçimli ufak camlara sahip modeller bu akımda başı çeken stillerden.

Konuşan Desenler

Kalın çerçeveli gözlük trendinin başka bir dışa vurumu ise bu çerçevelerin farklı desenlerle kaplanması oldu. Kaplumbağa kabuğu gibi zamansız ve klasik desenlerin yanı sıra, leopar, zebra, çiçek ya da puantiye gibi daha aykırı desenler 2019 yazının güneş gözlüklerine aykırı bir dokunuş katıyor.

Kaynak: http://www.brandlifemag.com/goz-kamastiran-gozluk-trendleri/


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.