Google Glass İngiltere'de Satışa Sunuldu

2 Yıldır beklenen akıllı gözlük nihayet İngiltere piyasasında.

Google Glass İngiltere'de Satışa Sunuldu
25 Haziran 2014 Çarşamba 07:31

Guardian Gazetesi, akıllı gözlük olarak bilinen Google Glass'ın dün nihayet İngiltere'de satışa sunulduğunu duyurdu. Yaklaşık iki yıl önce duyurulan ve Amerika'da bir süredir satılmakta olan Google Glass'ın diğer ülkelerde de satışa çıkması merakla bekleniyordu. İngiltere'de yaşayan ve İngiltere'ye ait kredi kartı olan 18 yaşın üzerindeki herkes artık İngiltere'de de Google Glass'ı satın alabilecek. 1000 Sterlin'e satılan Google Glass'ın kur karşılığı yaklaşık 3,640 TL civarında.

 

Google Glass'ın yöneticisi Ivy Ross'un Guardian'a verdiği bilgiye göre, şu anda dünyanın her yerinden akıllı gözlüğe ciddi bir talep var. Satışın İngiltere'den başlamasının nedenlerinin başında İngiltere'de teknolojik ürünlere ilginin yüksek olması, tasarım ve modanın önemsenmesi geliyor. 

 

Google'ın hayatı kolaylaştıran akıllığı gözlüğü Glass'ın İngiltere satışlarının ne olacağı herkes tarafından merakla bekleniyor.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.