Google Glass 2 Yolda!

Google Glass'ın duraklama sürecine girmesinden sonra Google Glass 2 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Google Glass 2 Yolda!
06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:17


Google, geçtiğimiz sene giyilebilir teknoloji pazarına akıllı gözlüğü Google Glass ile girmeye başlamıştı. Fakat kullanıcılar mevzu bahis cihaza olan ilgilerini kısa bir süre içerisinde kaybetmişlerdi. Kullananların komik görüntüler oluşturmaları ile sosyal medyada gündem konusu haline gelmişti. Geliştiricilere sunulan Google Glass sonunda ilk sürümü ile Google tarafından durdurulma kararına kurban gitmişti.

Google'ın bu kararı alması Google'ın akıllı gözlük çalışmalarını bir süreliğine rafa kaldıracağı şeklinde yorumlanıyordu. Fakat daha sonradan anlaşıldı ki Google, yeni bir Google Glass ile akıllı gözlük pazarına tekrar giriş yapmayı hedefliyordu.

Kısa süre önce yeni Google Glass prototiplerini hazırladıklarına dair bilgiler sızmıştı. Şimdi ise prototiplerin son aşamaya geldiği ve Google tarafından beta öncesindeki aktif testlerin başlatıldığı iddiaları gelmeye başladı.

Ortaya atılan iddialara ve açıklamalara bakılırsa Google yakın bir zaman içerisinde karşımıza Google Glass 2 akıllı gözlüğü ile çıkabilir.

 

Kaynak: techgriff.com



Etiketler; #Google Glass 2

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.