Geleceğin Optisyenleri Opak Lens'i Ziyaret Etti

OPAK LENS, Okan Üniversitesi SMYO Optisyenlik BölümüÖğrencilerini Kavacık'ta ki Merkezinde Ağırladı.  

Geleceğin Optisyenleri Opak Lens'i Ziyaret Etti
14 Nisan 2015 Salı 13:40

OPAK LENS, OKAN ÜNİVERSİTESİ SMYO OPTİSYENLİK BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİ KAVACIK'TAKİ MERKEZİNDE AĞIRLADI.

 

Opak Lens'in Kavacık merkez binasında , Pazarlama ve Denetim Müdürü Hülya Şenyüz tarafından karşılanan öğrenciler Opak Lens A.Ş.'nin kuruluşu, faaliyetleri, sektördeki yeri, dağıtım ağı ve hedefleri ile ilgili kapsamlı bilgiler aldılar. 23 yılı aşkın süredir optik sektörünün kontak lens alanında görev yapan Hülya Şenyüz ile röportaj yapan optisyenlik bölümü öğrencileri, lens üretim aşamaları, üretim teknikleri,lens pazarındaki son gelişmeler ve piyasadaki yeni üretim lensler gibi konularda geniş bir sohbet şansı yakaladılar ve görüşmenin ardından da merkez binadaki kontak lens ve solüsyon depolarını gezdiler.

 

5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanunun mesleklerine neler kazandırdığı, optik müesseselerinin dünü bugünü, internetten lens satışının sektöre negatif etkileri, kazandıkları hakları nasıl korumaları gerektiği, optisyenlik mesleğinin sağlık mesleği olmasının getirdiği sorumlulukların konuşulduğu öğle yemeğinin ardından Optik Gazete ve Cihan Medikal'i de ziyaret programlarına dahil eden öğrenciler Elegance kontak lens ve lens solüsyonu ürünlerini yerinde inceleme fırsatını yakaladılar.

 

Bir eğitim projesi kapsamında bu çalışmayı yürüten Okan Üniversitesi öğrencileri aldıkları bilgilerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, sektörün dinamiklerini kavrama açısından kendilerine ciddi bir ufuk açtığını ifade ederek Opak Lens'e teşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.