Gaziantep Optisyen - Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan Oldu

Tek liste gidilen kongrede Kurucu Başkan Cuma Reyhan tek aday oldu.

Gaziantep Optisyen - Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan Oldu
24 Şubat 2020 Pazartesi 13:10

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası hafta sonu ilk olağan kongresini yaptı. Tek liste gidilen kongrede Kurucu Başkan Cuma Reyhan tek aday oldu.

254 üyenin oyunu alan Reyhan, Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası’nın ilk başkanı oldu.

Optisyen ve Gözlükçüler Birliği 17. Bölge Kurucu Başkanı Cuma Reyhan, Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası’nın seçimle gelen ilk başkanı oldu. Reyhan, uzun süredir verilen mücadelenin ardından oda statüsüne kavuşulmasının sektör için son derece önemli olduğunu vurguladı.

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

Türk Optisyenler ve Gözlükçüler Birliği Türkiye genelinde görev yapacak Optisyen-Gözlükçüler Odalarının kurucu yönetimlerini belirleyerek mazbatalarını dağıtmıştı. 17. Bölge Kurucu Başkanlığına Gaziantep’ten Cuma Reyhan atanmış, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis odaları Gaziantep’e bağlanmıştı. Hafta sonu yapılan kongrede de ilk başkan belirlendi ve kurucu başkan Cuma Reyhan seçime tek liste ile giderek odanın yeni başkanı oldu.

KONGREYE YOĞUN KATILIM OLDU

Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası’nın Genel Kuruu 22 -23 Şubat günü yapıldı. 254 üyenin oy kullandığı kongrede Kurucu Başkan Cuma Reyhan tek başına aday oldu. Seçimlerde Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis’teki üye gözlükçüler oy kullandı.

Optik Gazete olarak Genel kurulda ilk Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası başkanı olarak seçilen Cuma Reyhan ve ekibini kutluyor, başarılar diliyoruz, Gaziantep Optisyen - Gözlükçüler odasına bağlı Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Kilis illerimizdeki tüm sektör mensuplarına hayırlı olmasını diliyoruz

Cuma Reyhan’ın yönetim listesi:

Cemal Kocahüyük

Hanifi Kılıç

Murat Yorguner

Arzu Aksakal

Zafer Kocaoğlangil

Kazım Anlaşbay


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.