Freshcolors Renkli Toric Lenslerimiz Yoğun İlgi Görüyor

Elegance Frescolors Renkli Torik Lenslerimize Gösterdiği Yoğun İlgi Nedeniyle Optik Sektörüne Teşekkürler!

Freshcolors Renkli Toric Lenslerimiz Yoğun İlgi Görüyor
31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:13

Frescolors lensleri artık astigmatlı olarak da üretilebiliyor….

Elegance Freshcolors Torik lenslere gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Hem göz alıcı renklerde olacak, hem torik olacak, hem çok rahat olacak, eskiden olsa hayal derdik Ama ELEGANCE lensleri bunu başardı. Üstelik şimdi 8 ayrı renk skalası ile.

Optik başarısı çok yüksek olan Elegance Frescolors Torik ve Elegance Special Torik özel üretim kontak lenslerimizi, -/+25 dioptriye kadar sferik power range’i ile -7.00 silindirik değere kadar üretim imkânlarıyla 2021 yılı başında satışa sunduk. Tüm pandemi şartlarına karşın müthiş ilgi gördü ve tercih edildi. Piyasadaki büyük bir ihtiyacı karşıladığımız için çok mutluyuz ve gururluyuz.

Frescolors renkli lenslerimizi 2015 yılında piyasaya sunduk ve müthiş bir ilgi ile karşılaştık. Birbirinden güzel 8 rengi ile 6 yıldır kullanıcılarımızla buluşturduğumuz bu lenslerimizde vp seçeneğinin dışında her rengimizde -10.00 dioptri den +6.00 dioptriye kadar miyop ve hipermetrop refraksiyon kusuru olan kullanıcılarında ihtiyacını gidermekteyiz. Lenslerimizin konfor ve rahatlığından o kadar eminiz ki %100 müşteri memnuniyeti ile tedarik sağlıyoruz ve Elegance Freshcolors lenslerimiz stoklarımızda her daim hazır. Freshcolors lenslerinde şu anda yeni seri için çalışma içindeyiz ve 8 mükemmel YENİ RENK seçeneği ile çok yakında 16 mükemmel rengimiz ile karşınızda olacağız.

Uzun yıllardır astigmatı olan, aynı zamanda da renkli lens kullanmak isteyen ve bunu sürekli sorgulayan bir müşteri kitlesi vardı, biz bunu biliyorduk. İşte tam da bu noktada çok beğenilen doğal ve güzel renklere sahip FreshColors lenslerini torik olarak üretip astigmatı olan hastaların da kullanımına sunmak istedik. Deneme lenslerini getirtip doktorlarımızla paylaştık. Ve çok geniş üretim parametreleri ile üretime başladık.

-7.00 gibi çok çok iddialı bir silindirik değere sahip olan lenslerimizi yurtdışı siparişi ile 4-6 hafta gibi bir sürede üretip kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bu sayede hem astigmatı olan kullanıcılarımız için çok önemli bir ürün tedarik etmiş oluyoruz, hem de optisyenlik müesseselerimize yeni müşteriler edinme şansı tanıyoruz.

Optisyenlik müesseseleri  Opak Lens MHY ekibine astigmatlı lens reçetesini ulaştırıp Freshcolors Lenslerinden istediği rengi belirterek sipariş oluşturarak, 4-6 haftalık bir sürede renkli- astigmatlı lensimizi tedarik edebilirler.

Frescolors Torik lenslerimizde şu anda 8 rengimiz mevcut, çok yakında aynı Freshcolors aylık lenslerimizde olduğu gibi renk seçeneği 16 ya çıkacaktır.

Özel üretim, yüksek dioptrili, astigmatlı lens siparişlerinizde reçeteniz ile lütfen Opak lens’e başvurunuz.

İster renkli ister şeffaf astigmatlı lensinizi biz üretiyoruz.

Güveniniz ve işbirliğiniz için tekrar teşekkürler.

Hülya Şenyüz

Genel Koordinatör

Opak Lens


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.