Federasyon 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı...

Genel kurul 12 Nisan 2015 tarihinde İstanbul'da yapılıyor.

Federasyon 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı...
06 Nisan 2015 Pazartesi 15:41


Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonunun 4 üncü olağan genel kurul toplantısı 12 Nisan 2015 tarihinde İstanbul'da yapılacak. Konu hakkında Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu tarafından yapılan duyuruyu ve toplantı detaylarını siz değerli Optik Gazete okurlarımıza sunuyoruz.

 

Sayın Meslektaşlarımız,

Konfederasyonumuzun üyesi olan Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonumuzun 4 üncü olağan genel kurul toplantısı aşağıdaki gündem ve tarihlerde İstanbul'da yapılacaktır. Federasyona üye derneklerimizin delegelerinin anılan tarih ve yerde hazır bulunmaları önemle rica olunur,

Bilgilerinize,

Federasyonumuzun Seçimli Olağan 4 üncü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına, Dernekler Kanunu'nun öngördüğü prosedürü tamamlayarak, ilk toplantının 12 Nisan 2015 tarihinde saat 17:00'de Hamidiye Caddesi Doğubank İşhanı Kat:5 No:501 nolu toplantı salonunda Dernekler Kanunu'nun öngördüğü çoğunlukta yapılmasına karar verildi. Belirtilen günde çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 19 Nisan 2015 tarihinde saat 11:00 de Topkapı Salonu Yaşmak Sultan Hotel Ebussuut Caddesi Mehmet Murat Sokak No: 4 Sirkeci Fatih / İSTANBUL adresinde çoğunluk aranmaksızın Dernekler Kanunu'nun ikinci toplantı için öngördüğü çoğunlukta (yeterli sayı ile) yapılacaktır.

Seçimli Olağan 4 üncü Genel Kurul toplantısına katılan her bir delege yasa gereği 1 ( bir ) oy kullanma hakkı vardır. Üye oyunu bizzat kullanmak zorundadır.

Seçimli Olağan 4 üncü Genel Kurul ile ilgili gerekli tüm yazışmaların ve işlemlerin yapılmasına, Genel Kurul toplantısının aşağıdaki gündem ile yapılmasına karar verildi.

GÜNDEM;

1-) Açılış ve Yoklama,

2-) Seçimli Olağan 4 üncü Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimi

3-) Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

4-) Genel Kurul toplantı zabıtlarının Divan Başkanı ve Üyeler tarafından imzalanması için yetki verilmesine,

5-) Yönetim Kurulu Faaliyetlerinin okunması ve ibrası,

6-) Denetleme Kurulu Kararlarının okunması ve ibrası,

7-) Mali Bütçe Raporlarının okunması ve ibrası,

8-) Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu üyelerinin seçilmesi ( Asıl ve Yedek )

9-) Konfederasyon delegelerinin seçilmesi,

10-) Tüzük değişikliği okunarak tartışılması,

11-) Tüzük değişikliğinin madde madde oylanması,

12-) Gündem ile ilgili önergelerin olması durumunda, önergelerin görüşülüp karara bağlanması,

13-) Dilek ve Temenniler,

14-) Kapanış

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.