Fatih Optik, Manisalılara Şehzadeler İlçesinde Kapılarını Açtı!

SAFA Grup Manisa Şubesi Fatih Optik, düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Fatih Optik, Manisalılara Şehzadeler İlçesinde Kapılarını Açtı!
24 Temmuz 2015 Cuma 10:05

Düzenlenen açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal DEMİR ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet GÜZGÜLÜ de katılarak, işyeri sahibi Hakan Fatih Ovalıoğlu'na bol kazançlar dilediler.


Hakan Fatih OVALIOĞLU işletmeciliğinde SAFA Grup Manisa Şubesi, Şehzadeler İlçesi 8 Eylül Caddesi'nde düzenlenen açılış töreniyle Manisalılara kapılarını açtı. Düzenlenen açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal DEMİR, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet GÜZGÜLÜ, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ziya ELMALI ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.


Okunan duaların ardından, davetliler iş yerinin açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından davetliler işyeri sahibi Hakan Fatih Ovalıoğlu'nu tebrik ederek, hayırlı işler temennisinde bulundular ve işyerini gezdiler.


Bu vesile ile biz de Optik Gazete Ailesi olarak, SAFA Grup nezdinde Fatih Optik’i tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesi dileklerimizi sunuyoruz.

Ayrıca, Optik Sektörüne olan katkılarınızın artarak devam edeceğine inanıyor; tekrar tebriklerimizi sunuyor, değerli markanızın büyüme sürecinin yeni mağazanızda da devam etmesini temenni ediyoruz.



 

Kaynak: haberturk.com

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.