Expomed Eurasia 2015 Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı!

  Expomed İstanbul'da medikal sektörünü aynı çatı altında topluyor.

Expomed Eurasia 2015 Fuarı Kapılarını Ziyaretçilerine  Açtı!
26 Mart 2015 Perşembe 14:29

Sağlık sektörünün en önemli ticari fuarı platformunda bin 200'ün üzerindeki firma ve firma temsilciliği, 30 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşuyor.

 

Sağlık sektörünün en önemli ticari fuarı platformunda bin 200'ün üzerindeki firma ve firma temsilciliği, 30 binin üzerinde ziyaretçi ile buluşuyor. Bu yıl her yönüyle artış gösteren bilimsel etkinlikleri ve ziyaretçi kitlesini harekete geçirecek yenilikleriyle tüm dünyadan fuara gelen VIP profesyonelleriyle Expomed Eurasia, İstanbul'da medikal sektörünü aynı çatı altında topluyor.

 

Fuarın açılışı sektörümüzün bağlı olduğu ve sektörümüze büyük katkıları olan TTICK Başkan Yardımcısı Sn. Ali Sait SEPTİOĞLU tarafından yapıldı

 


Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun yoğun programı nedeni ile katılamadığı fuarın açılışı Sağlık Bakanını temsilen katılan 112 Acil Müdürü Doç. Dr. Osman Nacar ile birliket Azerbaycan Sağlık Bakan Yardımcısı Elsevar Aghayev, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Ali Sait SEPTİOĞLU ve diğer üst düzey yetkililer tarafından yapıldı.

 

Expomed-labtechMED Fuarları Proje Grup Başkanı Gökhan Evcil, "Temsilcilik arayan, yeni pazarlara açılmayı, yeni müşteriler bulmayı amaçlayan, markasını doğru platformda güçlendirmek isteyen lider katılımcıların karar verici profesyonellerle buluşacağı Expomed fuarı, yakaladığı yükseliş ivmesiyle günden güne gelişiyor, Expomed bir marka olarak medikal sektörde yerini güçlendiriyor" dedi.

 

AZERBAYCAN YATIRIMLARINA DA EXPOMED YÖN VERECEK

 

İhracatta önemli bir pazar olan Azerbaycan'ın Sağlık Bakan Yardımcısı Elsevar Aghayev ve bakanlık yetkililerinden oluşan özel heyetin de aralarında bulunduğu Expomed Eurasia Fuarı, bu yıl Türkiye çevre ülkeleri ve dünyadan 500'ün üstünde profesyonel alıcıyı ağırlıyor.

 

60'ın üstünde bilimsel etkinlik, BAU Health işbirliği ile onkoloji temalı seminerler ve workshoplar, gastrointestinal kanserler- tiroid kanseri ve tedavi yöntemleri-lösemi ve kemik iliği transferleri- beyin tümörleri- kemik ve yumuşak doku tümörleri, Türk Radyoloji Derneği işbirliği ile "Ürogenital Radyoloji Toplantısı"; sağlıkta son uygulamaların tartışıldığı "SAYED Güncel Sağlık Sempozyumu'' ile fuarlar 60'ın üstünde etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

 

LabtechMED'de Türk Biyokimya Derneği işbirliği ile düzenlenecek etkinliklerde de analiz öncesi, analiz sırası ve sonrası laboratuvar pratiği ele alınıyor. Becton-Dickinson'dan Aparna Ahuja kaliteye yaklaşım, İtalya'dan Giuseppe Lippi preanalitik hatalar, Türkiye'den Nedim Albayrak acil laboratuvarlarda yaşanan preanalitik sorunlar, Hırvatistan'dan Nora Nikolac klinik laboratuvarda interferanslar, Türkiye'den Yahya Laleli postanalitik evre ve laboratuvar sonuçlarının yorumu üzerine konuşmalar yapacak. Sağlık profesyonelleri ve akademisyenlerine yönelik düzenlenecek 60'ın üstünde etkinliğin de organize edileceği fuarın kapıları pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

 


Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Sekreteri Sn İlker Ayaz ve TOOMD Yönetim Kurulu üyesi Sn. Ramazan Özmutlu fuarı ziyaret ederek Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Sn. Ali Sait SEPTİOĞLU ile görüş alışverişinde bulundular.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.