Erol Harbi’nin Yürüyüş Güzergahı Değişti

Erol Harbi’nin “Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünün güzergahı değişti.

Erol Harbi’nin Yürüyüş Güzergahı Değişti
25 Mayıs 2018 Cuma 15:19

Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşüne karar vermemle, yola çıkışım arasında beş gün var. İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş güzergahımı tespit ederken; öncesinde herhangi bir keşif yapmadan, internet üzerindeki harita üzerinden belirlemiştim.

Yola çıktıktan sonra yürüyüşüm esnasında beni ziyaret edenlerden yol hakkında bilgi aldım. Bu bilgiler doğrultusunda, Opak Lens Aş Satış Müdürümüz Cem Dinçarslan önden giderek, bir teftiş ve tespit yaptı.
Otobandan geçerken, yolda can güvenliği riski var. Polis, sürekli bizi durdurup, bize “dikkatli olun” diyor.  Şimdiye kadar yürüdüğümüz yol çok keyifliydi. Şimdi, Dokurcun’dan Taşkesti’ye doğru gidiyoruz. Buradan Abant Milli Parkı 21 kilometre. 21 Kilometre gideceğiz. O noktadan sonra tesis olmadığı için istikameti Abant Milli Parkı’na doğru çevirdik. Böylece güzergah da, 20-30 kilometre uzadı. Yol biraz uzadı ancak daha güvenli ve tesisi olan bir güzergahta ilerleyeceğiz.

Yeni güzergahımızı, paylaştığımız haritadan görebilirsiniz.

Erol Harbi
Opak Lens AŞ Yönetim Kurulu Başkanı
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.