Erol Harbi "Teşekkürler İstanbul Oda Yönetimi"

Sevinerek buradan ilan ediyorum ki sonuç kocaman bir teşekkürdür… Gerçekten sektör adına umutlandım.

Erol Harbi "Teşekkürler İstanbul Oda Yönetimi"
15 Eylül 2021 Çarşamba 10:51

Değerli meslektaşlarım,

Bildiğiniz üzere 12 Eylül Pazar günü 1. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın mali genel kurulu vardı. Ben de bir meslek mensubu olarak görevimi yerine getirdim ve bu toplantıya katıldım.

Perşembe günü Optik Gazete’den “Güvenmek Kontrol Etmeye Mani Değildir” başlığı altında bir yazı yayınlamış ve Oda yönetimine seslenerek mali tabloların şeffaflık ile optiklere gösterilmesi talebinde bulunmuştum. Akabinde Cuma günü Oda’nın internet sitesinden bu tablolar açık bir şekilde yayınlandı. Ayrıca yazılı olarak talep ettiğim mali detay raporu da hiçbir değişiklik yapılmadan e-posta yolu ile gönderildi.

Cuma ve Cumartesi günlerini bu tabloları detaylı olarak inceleyerek geçirdim. Sevinerek buradan ilan ediyorum ki sonuç kocaman bir teşekkürdür… Gerçekten sektör adına umutlandım.

Tabloları incelediğimde gördüm ki gereksiz hiçbir harcama yapılmamış. Hatta bazı kalemlerde de tasarrufa gidilmiş. Ve tabii ki bunun neticesinde de mali genel kurulda bu tablolar onaydan geçti ve herkes ayakta alkışladı.

Bu mali genel kurulun, aşağıda başlıcalarını sıraladığım birçok açıdan diğer odalarımıza da örnek teşkil edeceğini ve etmesi gerektiğini düşünüyorum.

1-Şeffaf çalışma şekli

2-Tasarrufa ve verime dayalı yönetim sistemi

3-Yöneticilerin 1 Kuruş maaş veya huzur hakkı almadan tamamen gönüllülük esasına uygun olarak sektöre hizmet sunmuş olmaları

4-Hedeflerin, gerektiği şekilde, optiklerin menfaati göz önüne alınarak konmuş olması

5-Katılım yüksekliğinin ciddi bir davet ve takip sistemi ile sağlanması

Yapılan bu tip mali genel kurullar biz üyeler için, yanlışı görürsek hesap sorma,  doğru işlerin yapıldığını görürsek de teşekkür etme yeridir.

Böyle başarılı ve kurumsal bir mali genel kurula katılmak sektör mensupları olarak hepimizi gururlandırdı ve umutlandırdı. Üyesi bulunduğum İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası Yöneticilerine buradan tekrar teşekkür ederim. İnşallah bu kadro ve yöneticiler bir dahaki mali genel kurulda da aynı başarıyı gösterirler, bizler de onları yine ayakta alkışlarız.

Kalın sağlıcakla…

H. Erol Harbi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.