Erol Harbi "Optiklere ve Odalara Sesleniyorum"

Bu kararı BİRLİK ve BERABERLİK adına aldık ve uyguluyoruz.

Erol Harbi "Optiklere ve Odalara Sesleniyorum"
06 Mayıs 2021 Perşembe 13:17

Değerli Meslektaşlarım,

İSTANBUL BÖLGESİ

1. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası yönetiminden 5 Mayıs 2021 tarihinde tarafımıza gelen 2021/341 sayılı yazıya istinaden 05 Mayıs 2021 saat 14:00’den 17 Mayıs 2021 tarihine kadar İstanbul ilindeki tüm şubelerimizin kapalı olacağını siz değerli sektör mensuplarına duyurduk.

Bu kararı BİRLİK ve BERABERLİK adına aldık ve uyguluyoruz. Dün Optik Gazete’den bu duyuruyu yaptık ve işleme koyduk. Şu anda İstanbul’daki tüm şube-depolarımız kapalıdır ve İstanbul bölgesinde ürün tedariği yapmıyoruz.

 İSTANBUL DIŞINDA KALAN BÖLGELER

Diğer illerimizde şube-depolarımız açıktır ve bize sipariş veren tüm optisyenlik müesseselerine hizmet vermektedir. Dün Optik Gazete’den duyurduğumuz gibi diğer illerimizdeki oda yönetimlerinden talep geldiği takdirde bunu değerlendirmeye alabiliriz.

Şu anda bazı bölgelerden çeşitli optisyenlik müesseseleri, şube-depolarımızı arayarak bir                 nöbetçi listesi olduğunu belirtiyorlar ve bunlar dışında başka optiklere ürün tedariği yapmamamız talebinde bulunuyorlar!!!

Öncelikle dağıtım ve lojistik firmamız Opak Lens ile cam üretim tesisimiz Akay Optik, TÜRK                          OPTİSYEN-GÖZLÜKÇÜLER ODALARINA üye veya denetiminde olan kuruluşlar değildir.             

  • Optisyenlik müesseseleri kendi kendilerini nöbetçi ilan edemezler. Ortada belirsiz bir durum vardır. Bu belirsizlikte şube-depolarımız bu tip kişisel talepleri dikkate almayacaktır. Ayrıca resmi olarak bize nöbetçi listesi gelmemiştir, kaldı ki bizler sağlık ürünleri satıyoruz ve eczacılar gibi kim bu ürünleri istiyorsa ve bizde kayıtlı ise göndermek zorundayız.
  • Yaptığımız iş sağlık işidir. Bu belirsiz zamanda, İstanbul dışındaki bölgelerde, Odalar ve Birlik tarafından ortak bir resmi bildirim olmadığı sürece, Opak Lens olarak kanunlar çerçevesinde bizden talepte bulunan tüm optisyenlik müesseselerine hizmet vermeye devam edeceğiz.
  • Ancak bölgelerin oda yönetimleri bu konuda bir aksiyon alarak BİRLİK ve BERABERLİK içinde olmak adına, 1. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın yaptığı gibi, resmi yazı ile başvuruda bulunurlarsa o bölgedeki hizmetlerimizi de durdurma konusunu değerlendirmeye alabiliriz.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

H. Erol Harbi

Yönetim Kurulu Başkanı

Opak Lens

Akay Optik

Cihan Medikal

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık 2 - 3 yıl önce
Duyarlı ve hassas tutumlariniz için teşekkür ederim. İYİ Kİ VARSINIZ