Erol Harbi "İstanbul Oda Yönetimine Teşekkür"

Hızlı cevap için Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Erol Harbi "İstanbul Oda Yönetimine Teşekkür"
10 Eylül 2021 Cuma 11:14

İOGO Yönetimine Teşekkür Ediyorum

Değerli Meslektaşlarım

Bildiğiniz gibi benim de şahsen üyesi olduğum 1. Bölge İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın 11-12 Eylül günlerinde Olağan Genel Kurulu var.

Dün Oda yönetiminden resmi bir talep yazısı ile istediğim geçmiş dönem mali tabloları ile gelecek dönem bütçesi ile ilgili resmi cevap yazısı bugün bana ulaştı. Bu hızlı cevap için Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Genel kurulda oylama öncesi incelemek istediğim mali tablo ve gelecek dönem bütçesinin Oda Web sayfasında 10 Eylül 2021 saat 18:00 itibari ile isteyen herkes tarafından tüm detayları ile incelenebileceği bu yazı ile bana iletildi.

Oda tarafından iletilen https://iogo.org.tr/members/ adresinden, tüm oda üyelerinin geçmiş dönem harcamaları ve gelecek dönem bütçesini kontrol etmesi ve değerlendimesi, buna göre genel kurulda oyunu kullanması gerektiğini düşünüyor ve gelen cevabi yazıyı da aşağıda dikkatinize sunuyorum.

H. Erol Harbi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.