Erol Harbi "Haydi Ankara, Yerli Üreticine Sahip Çık"

Haydi Ankara; sektörümüzün yerli üreticisine sahip çık. Yabancı sermayenin tekelini kır.

Erol Harbi "Haydi Ankara, Yerli Üreticine Sahip Çık"
18 Eylül 2021 Cumartesi 18:34

Değerli Ankaralı meslektaşlarımız,

Yaklaşık bir ay önce Optik Gazete’den sizlere 17-18-19 Eylül tarihlerinde Ankara’da bir ilk olacak optik fuarından bahsetmiştim.

Bu fuarın sektörümüze birçok katkısı olacağını da sizlere maddeler halinde açıklayarak yazmıştım. 

Yerli üreticiler ile Anadolu Gözlükçülerinin buluşması olacak olan bu fuarı maalesef İstanbul’da bazı dernek ve yabancı sermaye mensupları engellemeye çalışmış, fakat başarılı olamamıştı.

Her türlü engellemelere karşın Opak Lens ve Baha Optik olarak biz bu fuara katıldık. Ayrıca bizim gibi 28 tane firma da bu fuara katıldı. 

Bu yazımı şu an fuar alanında standımızı ziyaret eden(çorum dan ,hakkari den ,niğde den ,kütahya dan, ve bir çok ilden )bizlere destek veren meslektaşlarımız ile birlikte yazıyorum. Katılan herkese de çok teşekkür ederim.

Fakat şunu da söylemeliyim ki hâlâ bu fuarın yapılmasına karşı olan ve fuarı ziyaret etmelerini önlemek için meslektaşlarımızı yönlendirmeye çalışan meslektaşlarımız var. Biliniz ki bu kişilerin kişisel egoları, hırsları ve kibirleri sektöre zarar vermektedir. Ankara’lı meslektaşlarımızın bu fuarı ziyaretleri doğrudan kendilerinin yararınadır. Bu kadar yakınlarına gelmiş yerli üreticilerle bir araya gelerek, aracısız konuşup anlaşacakları bir fuara katılmamalarını söyleyen kişilere karşı ,görüşlerini tekrar gözden geçirmelerini öneririm.

Haydi Ankara; sektörümüzün yerli üreticisine sahip çık. Yabancı sermayenin tekelini kır. Yarın ( Pazar günü)son gün ve gelmeyen Ankara’lı Optikleri bu organizasyona katılmaları için tekrar davet ediyoruz.

Kalın Sağlıcakla,

H.Erol Harbi
Turgay coşkun


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.