Erol Harbi "Anadolu Optikçiler Buluşması Fuar Standımıza Bekliyoruz"

Fuara katılacak olan müşterilerimize özel kampanyalarımız olacaktır.

Erol Harbi "Anadolu Optikçiler Buluşması Fuar Standımıza Bekliyoruz"
13 Eylül 2021 Pazartesi 15:56

Değerli müşterimiz,

17/18/19 Eylül tarihlerinde ilk defa Ankara’da gerçekleştirilecek  olan “Anadolu Optikçiler Sektör Buluşması”nda Opak Lens olarak sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Sektörümüzdeki toptancı, üretici ve optiklerin buluşmasına olanak sağlayacak olan bu etkinliği çok önemsiyoruz. Bu nedenle fuarı ziyaret edecek optiklere bu etkinliğe katılmak için ayırdıkları zamana değecek bir de hediye paketi hazırladık.

Ayrıca sadece bu fuara katılacak olan müşterilerimize özel kampanyalarımız da olacaktır.

Bu fuar başarılı olduğu takdirde, Anadolunun farklı bölgelerinde buna benzeyen başka etkinliklerin de hemen  organize edileceğini düşünmekteyim. Dolayısıyla bağımsız optiklere ve yerli üreticilere çok faydalı olacağına inanmaktayım.

Haydi bağımsız optikler, yerli üreticiler, yerli toptancılar 17/18/19 Eylül’de Ankara Altınpark Fuar alanında buluşalım, ticaretin yanı sıra birbirimizle yüz yüze buluşma imkanını değerlendirip sektörel sorunlarımızı da konuşalım.

Erol Harbi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isacotur Blog - 3 yıl önce
Fuara Youtube kanalımız için VLOG çekmeye geleceğiz, bizi takip etmeyi unutmayın https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/anadolu-optikciler-sektor-bulusmasi.html