Elegance Freshcolors Tüm Türkiye’de Satışta!

Cihan Medikal San. ve Tic. AŞ.'nin üreticisi olduğu Elegance Freshcolors kontak lensler, 23 Nisan itibariyle Opak Lens AŞ tarafından satışa sunuluyor.

Elegance Freshcolors Tüm Türkiye’de Satışta!
20 Nisan 2018 Cuma 12:02

Cihan Medikal San. ve Tic. AŞ bünyesinde, EN ISO 9001, EN ISO 13485 ve CE tam kalite güvencesiyle üretilen Elegance Freshcolors kontak lensler, hafifliği ve doğallığı sayesinde gözdeki lensin varlığını hissettirmiyor.

Doğal ve birbirinden etkileyici 8 renk çeşidiyle takan kişiye, hem konforu hem doğallığı sunacak olan kontak lensler, hem numaralı hem renkli olarak tüm şubelerde bulunacak.



Elegance Freshcolors kontak lensler, 8 farklı renk çeşitliliğinin yanı sıra plano 00’dan 6’ya kadar 0.25 aralıkla ve 6’dan sonra 10’a kadar, 0.50 aralıkla her türlü ihtiyaca cevap verecek.

Opak Lens Aş, sunduğu yüksek kalite ürünler, ihtiyaca yönelik çözümler, kaliteli hizmet ve servis anlayışı ile yerli optik müesseselerin her zaman yanında olmaya devam ediyor.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.