ECOO Genel Kurulu Belçika’da!

ECOO Genel Kurulu haftası resmen başladı..

ECOO Genel Kurulu Belçika’da!
16 Ekim 2015 Cuma 16:49

 


16 Ekim 2015 tarihi itibari ile yani bugün başlayan ECOO Genel Kurulu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Brussels Thon Hotel’de organize edilmekte ve 18 Ekim 2015 Pazar günü itibari ile son bulacaktır.

 

Toplantıda konuşulacak konular arasındaki başlıca gündem maddeleri ise; ECOO’ya bağlı üye ülkeler arasında örgütsel faaliyetler ve optometri ile yeni yaklaşan yıl için yıllık program maddelerini kapsıyor.


ECOO farklı ülkelerden gelen delegelerini, 16 Ekim Cuma akşamı 19.30-21.00 saatleri arasında Thon Hotel’de ‘’Hoşgeldiniz Kokteyli’’nde ağırlayacaktır.

Ülkemizi uluslararası alanda temsil etmek üzere söz konusu toplantıya Türkiye’den delegasyon halinde olmak üzere; TOOMD Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Başkanı Sayın Turgut VARDİ, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erol AYDOĞAN ve TOOMD’un uluslararası ilişkilerinden sorumlu hukuk danışmanı, Eke & Şimsek | International Law & Consultancy Yönetici ortağı olan Sayın Av. Suat ŞİMŞEK katılacaktır.

TOOMD’un, Türkiye'yi gerek sağlık alanında gerekse Avrupa Birliği Bakanlığı’nın da teşviki ve desteği ile ikili müzakerelerde ve Genel Kurul’da ülkemizi gurur ve başarı ile temsil edeceğine inanıyoruz.



Toplantı programını tıklayarak, görebilirsiniz.

 

Toplantı ile ilgili detay ve görseller gazetemize ulaştıkça, değerli okuyucularımız ile paylaşacağız.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.