Down Sendromlu Öğrenciler Göz Taramasından Geçtiler

“+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği” öğrencileri, Çağın Göz Hastanesi’nde Op. Dr. Kürşat Çağın ve ekibi tarafından ücretsiz göz muayenesinden geçtiler. Muayene sonucunda gözlük kullanması gereken öğrencilere gözlük yazıldı.

Down Sendromlu Öğrenciler Göz Taramasından Geçtiler
05 Şubat 2018 Pazartesi 09:51

Gözlük Kullanması Gereken Öğrencilere Gözlük Yazıldı

Kurulduğu günden beri öğrencilerin sağlık kontrollerini düzenli olarak yaptıran  + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi son olarak öğrencilerin göz muayenelerini yaptırdı. İzmit’te bulunan  Çağın Göz Hastanesi’nde ücretsiz göz muayenesi olan öğrencilerden gözlerinde problem olanlara gözlük yazıldı.

Dernek olarak çocukların sağlıkları ile de yakından ilgilendiklerini belirten + 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği başkanı Belgin Abanoz, “+ 1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’ni kurduğumuz günden beri çocuklarımızın sağlık taramalarına özen gösteriyoruz. İlk olarak çocuklarımız Akademi Hastanesi’nde kalp muayenesinden geçtiler. Ardından diş taramalarını oldular ve tedavi olması gereken öğrencilerimiz olduğu için  Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile bir protokol imzaladık. İmzalamış olduğumuz protokol ile sadece Down Sendromlular değil Gölcük’te bulunan tüm özel bireylerimiz ücretsiz diş tedavilerini olabilecekler.

Son olarak ta Çağın Göz Hastanesi’nde Op. Dr. Kürşat Çağın ve ekibi tarafından çocuklarımız ücretsiz göz muayenesinden geçtiler. Bazı öğrencilerimizin gözlük kullanması gerekiyormuş. Bu öğrencilerimize gözlükleri yazıldı. Bize vermiş olduğu bu güzel destekten dolayı Kürşat Bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çünkü çocuklarımız ile çok yakından ilgilendiler. Kürşat Bey Gölcük Down Sendromlulara bu şekilde destek vermekten çok mutlu olduğunu ifade etti ve destek vermeye devam edeceğini belirtti. Zaten çalışmalarımızı yakından takip edip takdir ettiğini belirtti. Bu bizi çok mutlu etti. Kendisine bize vermiş olduğu bu güzel destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Golcukhaber.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.