Depremzedelerin ve kurtarma ekiplerinin gözlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz!

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ve kurtarma ekiplerimizin gözlük ihtiyaçlarının karşılanması adına bir çalışma başlattı.

Depremzedelerin ve kurtarma ekiplerinin gözlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz!
11 Şubat 2023 Cumartesi 10:41

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ve kurtarma ekiplerimizin gözlük ihtiyaçlarının  karşılanması adına bir çalışma başlattı.

Depremzedelerin ve kurtarma ekiplerinin gözlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz!

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası olarak, depremden yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımız ve kurtarma çalışmalarında görevli ekiplerimiz için elimizden gelen yardımı yapmak üzere hazır olduğumuzu belirtiriz.

Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ve kurtarma ekiplerimizin gözlük ihtiyaçlarının Odalarımız, Meslektaşlarımız ve Tedarikçi Firmalarımız tarafından karşılanması adına bir çalışma başlatmış bulunmaktayız.

Deprem bölgesinde bulunan Odalarımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak gözlük ihtiyacı bulunan vatandaşlarımızın ya da kurtarma ekiplerinde görevli arkadaşlarımızın resmî iletişim kanallarımız üzerinden Ad-Soyad, Telefon, TCKN (varsa reçete), İl/İlçe (varsa adres) bilgilerini bizlere iletmeleri halinde gözlüklerin tedariki sağlanıp kendilerine ulaşmasını sağlayacağız.

İstanbul Optisyen-Gözlükçüler Odası
[email protected]
0530 502 3834
0216 495 4646

 

Adana Optisyen-Gözlükçüler Odası

Doğu Optisyen-Gözlükçüler Odası (Diyarbakır)

Gaziantep Optisyen-Gözlükçüler Odası

Güneydoğu Optisyen-Gözlükçüler Odası (Şanlıurfa)

Hatay Optisyen-Gözlükçüler Odası

Mersin Optisyen-Gözlükçüler Odası

Kamuoyunun bilgisine sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.