Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Hasan Erişkin Yeniden Seçildi

4 adayın yarıştığı seçimlerin galibi kurucu başkan Hasan Erişkin oldu.

Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Hasan Erişkin Yeniden Seçildi
16 Mart 2020 Pazartesi 18:11

Hasan Erişkin Yeniden Başkan Seçildi

Geçtiğimiz yıl kuruluş sürecini tamamlayan ve kurucu başkan Hasan Erişkin yönetiminde çalışmalarını sürdüren Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası seçimli ilk genel kurulunu yaptı. 4 adayın yarıştığı seçimlerin galibi kurucu başkan Hasan Erişkin oldu. Erişkin, 7 kişilik yönetim kuruluna 6 üye ile girdi.

Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın seçimli ilk genel kurulu oda merkezinde yapıldı. Türkiye Optisyen-Gözlükçüler Birliği Başkanı Mahmut Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Adil Kutay’ın da iştirak ettiği genel kurula oda üyeleri yoğun katılım gösterdi.

Seçim öncesi oda üyelerine seslenen ve kuruluştan bu yana geçirdikleri süreci özetleyen Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Hasan Erişkin, sektörün 30 yıllık özlemine son verdiklerini ve sektör temsilcilerini oda çatısı altında bir araya getirdiklerini ifade etti.

Eylül 2019’da başladıkları kuruluş sürecini üyelerin yoğun ilgisi ve desteği ile kısa sürede tamamladıklarını anlatan Hasan Erişkin, bu süreçte ortaya konan birlik ve beraberliğin sektörün geleceğine ilişkin umutlarını tazelediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde Kurucu Başkan Hasan Erişkin ile Taner Şahin’in listeleriyle, bağımsız adaylar Özay Özkaya ve Hasan Utma aday oldu.

Odaya kayıtlı 164 üyeden 146’sının sandığa gittiği seçimlerin galibi Kurucu Başkan Hasan Erişkin ve ekibi oldu. Seçimlerin ardından en çok oyu alan ve yönetime giren 7 üyenin 6’sı Hasan Erişkin ve listesindeki isimlerden oluşurken, 7. isim diğer başkan adaylarından Taner Şahin oldu.

Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası’nın yeni yönetimi Hasan Erişkin, Erol Eren, Özkan Arslan, Burcu İlksöz, Serdar İzbudak, Çağlar İzbudak ve Taner Şahin’den oluştu.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Hasan Erişkin, “Seçimler olgun bir ortamda, demokratik bir şekilde tamamlandı. Bu seçimlerin kaybedeni yok, kazananı odamız. Bundan sonra yalnızca burada yönetime girenler değil, tüm üyelerimiz ile birlikte çalışacağız” dedi.

Sektörün yaşadığı sorunları çok yakından bildiğini belirten Hasan Erişkin, çözüm için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ifade etti. Hasan Erişkin, “Sonuç olarak mesleğimizin avantajına olan bütün alanlarda mücadele etmek istiyoruz” dedi.

Denizli Optisyen-Gözlükçüler Odası yönetimi olarak seçilen Hasan Erişkin ve ekibine başarılar diliyor, sektörümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Kaynak: denizliekspres.com.tr
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.