Dalaman’lı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı!

Göz Hastalıkları Uzmanı, Operatör Doktor Baran Nadi CENGİZ'e Oftalmoloji dalında yeterlilik belgesi almaya hak kazandı.

Dalaman’lı Göz Doktorunun Sevindiren Başarısı!
24 Haziran 2015 Çarşamba 10:07

Fethiye İlçesinde özel bir hastanede Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Operatör Doktor Baran Nadi CENGİZ Oftalmoloji dalında Avrupa Birliği tarafından tanınan yeterlilik diploması aldı.

Fransa’nın başkenti Paris’te, düzenlenen Avrupa Birliği Oftalmoloji uzmanlık sınavına katılan, Operatör Doktor Baran Nadi Cengiz “fellow of European board of ophthalmology” yeterlilik diplomasını aldı. Oftalmoloji’nin göz hastalıkları ve cerrahisiyle ilgilenen bir tıp bilim dalı olduğunu belirten Cengiz, Avrupa Birliği tarafından bu alanda kabul görmüş olmanın çok önemli olduğunun altını çizdi.

Operatör Doktor Baran Nadi CENGİZ Kimdir?



Dalaman doğumlu Cengiz, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü’ne girdi. 1999 yılında buradan mezun olduktan sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göz Hastalıkları ihtisasını 2000 yılında tamamladı. O tarihten bu yana Muğla’nın Fethiye ilçesinde özel bir hastanede çalışmaktadır. İhtisas sırasında ve sonrasında yurtiçi yurt dışında pek çok saygın göz kliniğinde kurs ve eğitime katıldı. ”Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği” ve ”Türk Oftalmoloji Derneği” üyesidir.


Kaynak: guneyege.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.