CooperVision Sauflon'u Satın Aldı

Satın Alma Anlaşmasının Kesinleştiği Duyuruldu.

CooperVision Sauflon'u Satın Aldı
02 Temmuz 2014 Çarşamba 11:56

Cooper Şirketleri Sauflon Pharmaceuticals Ltd Şirketini Satın Alma Anlaşmasının Kesinleştiğini Duyurdu.

 

PLEASANTON, California, Haziran 30, 2014 (GLOBE NEWSWIRE) -- Cooper Şirketler Grubu, Avrupa'da yumuşak lens ve lens solüsyonu üretim ve dağıtımını yapan Sauflon Pharmaceuticals Ltd şirketinin satın alma anlaşmasını 1.2 Milyar Amerikan Doları değerlemesiyle gerçekleştirdiğini bildirdi.


Satın alma işleminin düzenleyici kurumlar tarafından onaylanmasının finans yılı bitimi olan 31 Ekim 2014'e kadar tamamlanması bekleniyor.


Cooper şirketinin başkanı ve CEO'su Robert S. Weiss satın almaya ilişkin yaptığı açıklamada; "CooperVision'a günlük kullan-at lensler alanında dünyanın en kapsamlı portföyüne sahip olma olanağı sağlayan bu satın almayı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. CooperVision bu sayede silikon hidrojel ve hidrojel lens ailelerinde; sferik, torik ve multifokal gibi tüm kontak lens kategorilerinde çok katmanlı bir günlük kullan-at ürün stratejisi izleyebilecektir. Günlük segment, yumuşak lens pazarında en hızlı büyüyen segment olup, Sauflon'un satın alma işlemi CooperVision'ı bu alanda ilk sıraya taşımıştır." dedi.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.