Chanel’in son gözlük koleksiyonunun yüzü Lily-Rose oldu!

Johnny Depp ve Vanessa Paradis'nin 16 yaşındaki kızı Lily-Rose, Chanel'in yeni yüzü oldu.

Chanel’in son gözlük koleksiyonunun yüzü Lily-Rose oldu!
20 Temmuz 2015 Pazartesi 10:51


Hollywood yıldızı Johnny Depp’in 16 yaşındaki kızı Lily-Rose, Chanel’in son gözlük koleksiyonunun yüzü oldu. Genç kız moda tasarımcısı Karl Lagerfeld ile yeni gözlük koleksiyonunu tanıtmak üzere anlaşmıştı. Chanel’in Pearl adlı yeni gözlük koleksiyonunu tanıtan, Johnny Depp ile Vanessa Paradis’nin kızı Lily-Rose, reklam filminde çarpıcı bir kıyafetle ve seksi bakışlarla boy gösteriyor.


Lagerfeld “Lily-Rose, yeni jenerasyondan, star kalitesine sahip bir, büyüleyici bir genç kız” derken Chanel de genç kızı “tatlılık ve dişilikle dolu dünyada bir baby doll” ifadeleriyle sundu. The Daily Mail’in görüş aldığı çocuk psikoloğu Dr Michelle Elliott ise 16 yaşındaki gençlerin zihnen, duygusal olarak ya da akli olarak model olarak toplum önüne çıkmaya hazır olmadığı yorumunu yapıyor. Öte yandan Lily-Rose geçen yıl da Avustralya’da yayımlanan moda dergisi Oyster için poz vermişti. Genç kızın annesinin izinden gittiğini söylemek yanlış olmaz; şu anda 42 yaşında olan Paradis, 18’indeyken Chanel’in parfüm yüzü olmuş, 2010’da da markanın Rouge Coco adlı rujunu tanıtmıştı.


Lily-Rose, Depp ile Paradis’in (üstte) 13 sene süren ilişkisinden dünyaya gelen en büyük çocuk. 2012 Temmuz’unda ayrılan eski çiftin John adında bir de oğlu var.

Kaynak: radikal.com.tr



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.