Büyük Kongre Başladı!

Büyük Kongre Başladı!
04 Kasım 2015 Çarşamba 09:51


Türkiye’nin göz hastalıkları ile ilgili en kapsamlı kongresi bugün 07.30-10.15 saatleri arasında kayıt ile tüm salonlarda başladı.

Yaklaşık olarak 2 bin 500 kişinin katılacağı dev kongrede; diyabete bağlı göz hastalıkları, katarakt ameliyatlarında son gelişmeler, gözyaşı yetersizliği, göz içi kanamaları, retina yırtıkları, göz tümörleri, göz tansiyonu, sarı leke hastalığı ve göz plastik cerrahisi gibi birçok hastalık ve tedavi yöntemleri de ele alınacak.

Tüm göz hastalıkları ile ilgili en son yeniliklerin ve gelişmelerin ele alınacağı kongre de etkileşimli toplantılardan, görme alanları konularına ve Uydu Sempozyumları eşliğinde ilk kez tanıtılacak yeni ürünler de öne çıkacaktır.

TOD 49’uncu Ulusal Kongresi, dünyada alanlarındaki ünlü göz hastalıkları hekimlerinin katılımıyla aslında uluslararası bir nitelik taşıyor.

Kongrenin Açılış Töreni 17.15-18.45 saatleri arasında Adana Salonunda olacaktır. Açılışın hemen ardından tüm katılımcılar B2 Katı Fuaye Alanında Yemekli Kokteyl ile ağırlanacaktır.




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.