Bu Gözlük Kaybolmuyor

Sık gözlük kaybedenlere çok acayip bir ürünün çıktığını duyuralım.

Bu Gözlük Kaybolmuyor
28 Haziran 2014 Cumartesi 07:49

Sıra dışı ve şık bir tasarımı olan bu gözlükler yüksek kaliteli polarize camlara sahip. Üstün cam kesim teknikleri sayesinde optik olarak da rakiplerinden çok üstünler. Anti-reflekte ve çizilmeye dayanıklı camlar hayalet etkisini de en aza indirgiyor.

 

Buraya kadar "aman ne farkı var diğer gözlüklerden, üç aşağı beş yukarı hepsi sahip bu özelliklere" dediğinizi duyar gibiyiz.


Şimdi sıkı durun farkını söylüyoruz: Ürün size özel bir iPhone uygulaması ile geliyor! Her gözlüğün camlarının iki yanına gömülü ve o gözlüğe özel alıcılar sayesinde eğer Tzukuri gözlüğünüzü bir yerde unutursanız, uygulama otomatik olarak iPhone telefonunuza 5m, 10m ve 15m'de bir uyarı gönderiyor.

 

Evde veya iş yerinde olduğunuzda uyarı gönderen uygulamayı kapatmanız mümkün. Sistem evde ayak adım mesafesi kadar şaşmaz bir şekilde gözlüğünüzün yerini söyleyebiliyor. Açık alanda ise size gözlüğünüzün son konumunu bir harita üzerinde bildirebiliyor.


Japonya'da tamamen elde üretilen, 100 ayrı üretim aşamasından ve 8 kalite kontrolünden geçen Tzukuriler, gözlükte yeni endüstri standardı sanıyoruz ki bu firma tarafından belirlenecek.

 

Kaynak : postkolik.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.