Bu Geceden İtibaren Kış Saati Uygulaması Resmen Başlıyor!

Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararla kış saati uygulamasına geçiş tarihi ertelenmişti. Kafa karışıklığına neden olan saatlerin geri alınması işlemi bu gece yapılacaktır.

Bu Geceden İtibaren Kış Saati Uygulaması Resmen Başlıyor!
07 Kasım 2015 Cumartesi 10:20


Bakanlar Kurulu kararıyla yaz saati uygulaması kapsamında gün ışığından daha fazla yararlanmak ve elektrik tasarrufu için saatler 29 Mart'ta 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alınmıştı. Bu karara göre, 25 Ekim'de yaz saati uygulamasının sona ermesi ve saatlerin 04.00'ten itibaren 1 saat geri alınması gerekiyordu.

Yalnız, yapılan yeni düzenleme doğrultusunda, bu yıl yaz saati uygulaması 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler sebebi ile ertenmişti. Bu durum 8 Kasım'da sona erecek ve saatler bu gece (Cumartesi’yi Pazar gününe bağlayan gece ) 04.00'ten 03.00'e alınacaktır.

Saatinizi bir saat geri alarak 03.00'a ayarlamanız gerekiyor.

Ertelenen kış saati uygulaması bu haftasonunda başlayacaktır.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.