Bravo Mersin İl Sağlık Müdürlüğü...

Optik Ürünlerin Yetkisiz Kişilerce Satışının Engellenmesine Yönelik Yapılan Denetimler.

Bravo Mersin İl Sağlık Müdürlüğü...
10 Ekim 2014 Cuma 07:00

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından halkın göz sağlığı için son derece tehlikeli ve körlüğe kadar varan sonuçlara sebep olabilecek sokaklarda, pazar yerlerinde ve Cami önlerinde seyyar tezgah açmak suretiyle satılan diyoptrili (numaralı)yakın gözlüğü ve optik ürünlerin satışının engellenmesine yönelik, denetimler yapılmıştır.

 

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bu örnek çalışmanın bütün illerimizide kapsayacak şekilde devam etmesini diliyoruz.

 

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ve denetimlerden görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

"İlçe Sağlık Müdürlüğümüz Denetim Ekipleri ve Akdeniz Belediyesi Denetim Ekiplerinin katılımıyla Koordineli olarak, Hizmet Bölgemiz Sınırları içerisindeki sokaklarda, pazar yerlerinde ve Cami önlerinde seyyar tezgah açmak suretiyle diyoptrili (numaralı)yakın gözlüğü ve optik ürünlerin satışının engellenmesine yönelik, denetimler yapılmıştır.

 

Birim: Akdeniz İlçe Sağlık Müdürlüğü"





 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.