BMW' den Devrim niteliğinde gözlük.

BMW'nin akıllı gözlük teknolojisi ile herkes aracın arıza noktasına bakarak ve komutları izleyerek kolayca aracını tamir edebilecek.

BMW' den Devrim niteliğinde gözlük.
03 Şubat 2014 Pazartesi 22:00

BMW'nin hayata geçirdiği akıllı gözlük sayesinde herkes kendi aracını tamir edebilecek.

Almanya'nın en önemli otomobil üreticilerinden biri olan BMW devrim niteliğinde bir icatla otomotiv sektöründe çığır atmalaya hazırlanıyor. BMW'nin yeni teknolojisi olan akıllı gözlük teknolojisi ile herkes aracın arıza noktasına bakarak ve komutları izleyerek kolayca aracını tamir edebilecek.

Otomobil teknolojisinin elektronikselleşmesi ile tamir olanaklarında değişmeler oluşurken Bmw'nin yeni çıkardığı akıllı gözlük sayesinde hiçbir araç tamir tecrübeniz olmamasına rağmen verilen komutlar ile herkes araçlarını tamir edebilecek. Gözlüğün içine yüklenen yazılım sayesinde Bmw marka aracınınız yılı, modeli ve donanımsal özellikleri gibi veriler gözlüğün veritabanına yüklenerek aracınızın herhangi bir parçasında sorun olduğunda sorunlu parçayı gösteriyor ve nasıl tamir etmeniz gerektiğinini komutlarla ve uygulamalı sanal ortamda 3D olarak gösteriyor.

Google Glass'tan esinlenerek tasarlanan akıllı gözlüğün Las Vegas'taki Tüketici Elektronik Fuarı'nda tanıtılacağı ve iddilara göre 2014'ün Eylül ayında piyasaya çıkacağı iddia edildi.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.