Bir Optisyenin İsyanı “Dayatmalara Son“

Sevgılı optık sektorunun tedarıkcıleri

Bir Optisyenin İsyanı “Dayatmalara Son“
10 Mart 2014 Pazartesi 13:46

 Bu söktörün son 35yılına yakından şahit olmuş bir gözlükçüyüm.Bu sektördeki büyük değişim ve dönüşüm son hızla devam etmektedir.Bugün bunu iyi okumak gerektiğini düşünüyorum.

 

Ancak parakende sektörüne tedarikçiler tarafından ciddi bir baskı oluşturulduğunu Gözlemlemekteyiz.Belli büyüklükdeki tedarikçiler sanki ağız birliği etmişcesine Ciro,adet ve marka bazında dayatmalarına şahit olmaktayız.

Devamlı ve düzenli ticareti düşünmek ve bunu uygulamak yerine,parakendeci Esnafı hem stok hemde finansal anlamda zayıflatan uygulamaları inat ve israrla Yapmayı çalışmanızı gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz Bir yada engeç iki yıl içinde hem satışta hemde tahsilatta zorluk yaşıyacagını Bildiğiniz halde bu politikaları neden uyguladığınızı lütfen açıklarmısınız.


Bu satış politikaları bilinçli bir politikamıdır yoksa sizler hesapları mı? Bilmiyorsunuz.

 

Özellikle yerel sermaye sahibi parakendecilere seslenmek istiyorum.Bu konuda hep birlikte hareket edelim.Sonumuzu hazırlamaya çalışan bu politikalara karşı birlik içinde kendimizi koruyalım.

 

Sevgiler ve saygılarımla

 

Suat ŞEN

SUAT OPTIK
TRABZON


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.