Biomedix Maskeler ÜTS Kayıtlı ve Güvenli

Satın aldığınız maskenin güvenli olduğunu nasıl kontrol edersiniz?

Biomedix Maskeler ÜTS Kayıtlı ve Güvenli
22 Ekim 2020 Perşembe 10:45

GÜVENLİ MASKE NASIL ANLAŞILIR?

Korona virüse karşı en etkili savaşçı maske, ancak akıllardaki soru aynı "Her maske bizi virüsten korur mu" A Haber konuyu araştırdı ve bunun en güvenli yolunu açıkladı.

TİTCK Tıbbi Cihaz Onaylanmış Kuruluş ve Klinik Araştırmalar Daire Başkanı Dr. Asım Hocaoğlu ile A Haber tarafından yapılan röportaj haberde, kullandığımız maskelerin güvenli olup olmadığını ÜTS uygulmasını cep telefonlarımıza indirip maskenin barkodunu okutarak kolayca öğrenebilieceğimizi görüyoruz.

Cihan Medikal tarafından kendi üretim tesislerinde tam otomatik makinelerde ve Ultrasonic teknolojisi ile üretilen BIOMEDIX Cerrahi maskelerinde ÜTS uygulaması ile barkodu okutulduğu zaman sisteme kayıtlı olduğu ve güvenli olduğu hemen görülebiliyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.