Beta Optik - Novax Konya Semineri Basın Bülteni

Beta Optik - Novax Kasım ayında Konya'da düzenlenen seminere ilişkin basın bülteni...

Beta Optik - Novax Konya Semineri Basın Bülteni
23 Aralık 2015 Çarşamba 16:25

28.11.2015 tarihinde Beta OptikNovax markası tarafından Konya’da düzenlenen seminere ilişkin basın bülteni aşağıdaki gibidir. Seminerle ilgili görüntüleri yazıdan sonra görebilirsiniz.

“28.11.2015 tarihinde Beta Optik – Novax markası tarafından Konya’da düzenlenen seminere, 115 farklı optisyenlik firmasından, Konya ve bölgedeki diğer il ve ilçelerimizden gelen 270 kişi katılmıştır. Şirket yönetim kurulu başkanı Murat Balcı’nın açılış konuşmasıyla başlayan seminer,  Pazarlama-Satış Müdürü Zeki Doğan’ın sunumuyla katılımcılara, FreeForm teknoloji ve özellikle Novax free form progresif camların özellikleri, ayrıcalıkları ve avantajları, PixAR kaplamaların üstünlükleri hakkında bilgiler verilmiştir. ‘Progresifin geleceği, Geleceğin Progresifi’ temasıyla progresif dünyasına kazandırılan ve diğer tüm ülkelerde de büyük ilgiyle karşılanıp, adeta ‘icat’ kabul edilen, Camber Teknoloji-Nucleo 4D progresif camların inovatif yüzey yapısı ve bu yeni progresifi üstün kılan iç yüzey yazılım hakkında da bilgiler aktarılmıştır. Şirketin yönetim kurulunun ve tüm bölge yöneticilerinin de hazır bulunduğu ve yemek programı ile devam eden seminerimiz,  Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Özkavak’ın kapanış konuşması ile sonlanmıştır. Seminer sonrası düzenlenen çekilişle ve ilkini, firma Onursal Başkanı Sıddık Balcı’nın, diğerlerini de optisyenlerin yaptığı çekilişle, muhtelif hediyeler sahibini bulmuştur.

Beta Optik – Novax 


















İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.