Baha Optik Yeni Markaları İle Büyük İlgi Görüyor!

Baha Optik Bayilerini Antalya’da Yeni Markaları ile buluşturuyor.

Baha Optik Yeni Markaları İle Büyük İlgi Görüyor!
01 Eylül 2015 Salı 16:23

Baha Optik 2015-2016 Fuarı
İlgili Galeriye Git

 Türkiye optik sektöründe her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Baha Optik, bayilerine yönelik yıllık fuarını bu yıl da 28 Ağustos - 06 Eylül tarihleri arasında, Antalya Papillon Zeugma Otel’de gerçekleştiriyor.


Büyük bir başarıyla sürmekte olan etkinlikte bu yıl Baha Optik, iki grupta toplam 200 bayisiyle bir araya gelerek mevcut markalarının yanı sıra bünyesine yeni katılan markaların da tanıtımını yaptı ve 2016 koleksiyonları ile misafirlerden tam not aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Coşkun bu yıl ilk kez tanıtımı yapılan markaları arasında dünyaca bilindik Bausch+Lomb, X-Line ve ISVE Sunglasses’ın da yer aldığı Baha Optik koleksiyonuna  ilişkin şunları söyledi:

“Bu yıl özellikle, optik sektöründeki 100 yılı aşkın deneyimi ile küllerinden yeniden doğan Bausch+Lomb gözlüklerini bayilerimizle tanıştırdığımız için çok heyecanlıyız. Büyük bir araştırma ve geliştirmeden sonra Baha Optik ile birlikte yeni tasarımları ile piyasaya tekrar adım atan Bausch+Lomb haliyle büyük ilgi gördü.

X-Line klasik ve spor çizgisi ile bütün müşteri gruplarına hitap eden bir marka oldu. Kaliteyi ve uygun fiyatı bir araya getiren bu yeni markamız karşılaştığı yoğun taleple toplantıya damgasını vurmayı başardı.

ISVE-Sunglasses ise optik çerçeveden sonra aynı ilham ile devam eden bir marka oldu. Güneş gözlüklerinde de Swarovski  zirkon taşlarını kullanan ISVE hiç şüphesiz optik gözlüklerinde yakaladığı başarıyı katladı. Şıklık ve zerafeti ile herkesi büyüleyen bu güneş gözlükleri hiç değerini kaybetmeyecek bir duruş sergilemekte. “

Organizasyona çeşitli etkinlikleriyle heyecan katan Baha Optik’in özellikle isme özel tavla takımı tüm katılımcı bayiler için güzel bir sürpriz oldu.  

Etkinlik kapsamında ürünlerinin tanıtımını yapmak üzere stand açan Opak Lens’in de bu etkinliğe özel olarak hazırladığı kontak lens kampanyaları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.





Her geçen yıl artan bir ivmeyle büyüyen Baha Optik’in gerçekleştirdiği bu etkinlik sektörümüzde önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Optik Gazete olarak bu buluşmanın başarılı sonuçlarının bu yıl da gözlük alanında yeni sezona damgasını vuracağından emin olarak Baha Optik’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.