Askeri Türküler

Türk halkı için askerlik kutsal bir görevdir. Hemen hemen her bölgemizde askere giden gençler yolcu edilir

Askeri Türküler
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:07

Türk halkı için askerlik kutsal bir görevdir. Hemen hemen her bölgemizde askere giden gençler yolcu edilir, askerden dönen gençler aynı coşku ile karşılanır. Vatani görevini yapan Mehmetçiğimiz ve onların yollarını gözleyenler için en güzel mp3 asker türkülerini bir araya getirdik. Vatan hainlerine korku salan şanlı Türk askerimizin ardından söylenen, onlar için bazen ağıt bazen de coşku niteliği taşıyan mp3 asker türküleri dinleyin.

Mp3 asker türküleri listesini dinlerken bazen sizlerde duygulanacak göz yaşlarınızı tutamayacaksınız. Asker uğurlama, karşılama Türk halk kültüründe günümüzde de sürdürülen bir gelenektir. İnsan hayatında askerlik, askere gideni ve geride kalanı etkiler.

Askere gitme, gidip de geri gelememe olgusu ağıtlara, türkülere, manilere konu olmuştur. Mp3yukleindir.com olarak asker türküleri mp3 playlistesinde sizler için en çok dinlenen mp3 asker türkülerini derledik.  Ağıt yakma geleneğinde mp3 asker türküleri önemli yer tutar. Ağıtları yakanlar genellikle geride kalan eş, ana, kardeş ve askere giden delikanlıdır.

Her biri alanında uzman editörlerimiz tarafından özenle seçilen asker türküleri mp3 playlistemiz ile dilediğiniz yerde ve zaman da en düşük veri hızında bile net ses çıkışı ile kesintisiz müzik keyfi yaşayın. Mp3yukleindir.com ailesi olarak sizlerden gelen istekleri de dikkate alıyoruz. İstekler bölümüne giriş yaparak listelerimizde görmek istediğiniz mp3 asker müziklerini yazmanız yeterli olacaktır.

Sitemize en düşük internet hızında bile kesintisiz ve donmadan erişim sağlayabilirsiniz. Masa üstü cihazlar ya da mobil cihazlardan dilediğiniz yerden mp3 asker şarkıları dinleyin. Özellikle mobil cihazlarınızdan arka planda da mp3 dinleme imkânı sunan sitemiz yüksek ses kalitesi, kolay kullanımı basit ve anlaşılır menüsüyle her kategoriden müziği sizlerin beğenisine sunuyor.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.