Anketimize Katılın Kazanın

Anketimize cevap veren her okurumuza 60 ml Elegance Aquafresh lens solüsyonu hediye ediyoruz.

Anketimize Katılın Kazanın
21 Ağustos 2015 Cuma 13:27

Optik Gazete olarak toplumumuzun kontak lens kullanım alışkanlıklarını araştırmak, kanuna aykırı olarak internet üzerinden yapılan illegal satışlar konusunda halkımızın ne kadar bilinçli olduğunu ölçmek amacı ile bir anket çalışması başlatmış bulunuyoruz. Sadece 6 sorudan oluşan bu kısa anketimize cevap veren her okurumuza 60 ml Elegance Aquafresh lens solüsyonu  hediye ediyoruz.

Optik Gazete’nin bu hediyesini almak için çevrenizde bulunan 3 optik mağazanın adını bildirmeniz yeterli olacaktır. Türkiye’de bulunan 5634 optik mağazanın 5020’sine kontak lens dağıtımı yapan  Opak Lens, hediye solüsyonun verdiğiniz 3 optik mağazadan herhangi birine en kısa süre içerisinde teslim edilmesini sağlayacaktır.  Hangi Optik Mağazaya teslim edileceği aşağıdaki anket formunda belirttiğiniz e-posta adresiniz üzerinden size bildirilecektir.

Not: 1 kişi sadece 1 kere ankete katılma hakkına sahiptir, aynı kişi tarafından doldurulan mükerrer formlar dikkate alınmayacaktır. İletişim bilgileri ile irtibat kurulup hediye solüsyon teslim edilecektir.

Opak Lens’e katkılarından ötürü teşekkür ederiz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özlem - 9 yıl önce
Kampanyalarin daha sıklıkla yapilmasi tavsiye edee
Avatar
nilgün - 9 yıl önce
Tsk ederiz
Avatar
İsmail - 9 yıl önce
Lens konusunda daha da bilinçli olmak gerek. Sonuç olarak gözlerimiz hassas organımız. Herkese net görüşlü günler dilerim. :)
Avatar
Mehmet Firat Arslan - 9 yıl önce
Hayat görmek ile güzel. .