Ankara Ticaret Odası Gözlükçüler Ve Optisyenler Eğitim Zirvesi Gerçekleşti

Gözlükçüler ve Optisyenler Eğitim Zirvesi Ankara Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ankara Ticaret Odası Gözlükçüler Ve Optisyenler Eğitim Zirvesi Gerçekleşti
22 Ocak 2022 Cumartesi 15:33

Ankara Ticaret Odası Gözlükçüler Meslek Komitesi’nin organize ettiği Gözlükçüler Ve Optisyenler Eğitim Zirvesi Ankara Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ankaralı meslektaşların yoğun ilgi gösterdiği eğitim zirvesinde gözlük camlarının görme kalitesine etkileri ve progresif gözlük sorunları seminerini göz doktoru "Bülent BARLAS" sundu.


 Ankara Ticaret Odası Başkanı "Gürsel BARAN" konuşması sırasında “Gözlükçü meslektaşların tüm taleplerinde Ankara Ticaret Odası olarak destek vereceğini dile getirdi.” 

Toplantıya 2. Bölge Ankara Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Ç. Murat TOPLU
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Optisyenlik Bölüm Başkanı Özgür ÖZÜNLÜ ve çok sayıda meslektaşlar katıldı. 

Toplantının 2. gününde “Az Görme ve Yardımcı Gereçler” temalı seminer düzenlendi. Az görme konusunda optisyenlerin sorumluluklarının tartışıldığı son kısımda ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşmanın detayları anlatıldı. Oturum sonunda soru cevap kısmı yapıldı.

Ankara Ticaret Odası Gözlükçüler Komitesi Başkanı Hulusi YETİM, bu eğitimlerin sürekliliğinin meslektaşlar açısından önemli olduğunu, Ankara Ticaret Odası ve 2. Bölge Ankara Optisyen Gözlükçüler Odasının ortaklaşa hareket ederek düzenli olarak bu eğitimlerle meslektaşların buluşması gerektiğini, hatta bu organizasyonlara optisyenlik bölümü öğrencilerinin de katılması gerektiğini söyledi.

Kapanış konuşmasını Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi "Suat DEDEKARGINOĞLU" ve "Turgay KILIÇ" yaptı. Turgay KILIÇ; Eğitime katılan meslektaşlarımıza, seminer veren konuşmacılara ve özellikle eğitime katılan optisyenlik bölümü öğretim görevlilerine teşekkürlerini dile getirdi.

Ankara Ticaret Odası meclis üyesi Suat DEDEKARGINOĞLU

Her zaman desteklerini esirgemeyen

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol HARBİ’ye

Opak Lens Genel Koordinatörü Hülya ŞENYÜZ’e

Opak Lens Türkiye Satış Müdür Yardımcısı Baha DEMİRAĞ’a

İç Anadolu Bölge Müdürü Tolga BIYIKLI’ya

Beta Optik Yönetim Kurulu Başkanı Murat BALCI’ya

Beta Optik Genel Koordinatörü Erdal ÖZKAVAK’a

Delta Optik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet GÜNGENCİ’ye

Delta Optik Oftalmik Ürün Sorumlusu Nesrin CAYLAN’a teşekkürlerini dile getirdi

Toplantıya katılanlar arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Optisyenlik bölüm başkanı Öğr. Gör. "Özgür Özünlü" ve Öğr. Gör. "Semih Doğruer",  Medipol Ankara Üniversitesi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. "Tuğba Çevik" ve Öğr. Gör. "Muammer Çevik" ‘de yer aldı.

Tüm katılımcılara sertifika dağıtıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.