Ankara Optisyen - Gözlükçüler Odası Seçimi Yapıldı

Dört grubun yönetime aday olarak girdiği seçim mücadelesinde, kazanan Meslekte Birlik Platformu oldu

Ankara Optisyen - Gözlükçüler Odası Seçimi Yapıldı
09 Mart 2020 Pazartesi 09:13

Yapılan Seçim İle Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yeni yönetimi belirlendi

II. Bölge Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yönetimi 7-8 Mart tarihlerinde yapılan seçimle belirlendi. Dört grubun yönetime aday olarak girdiği seçim mücadelesinde, kazanan Meslekte Birlik Platformu Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yeni yönetimini oluşturdu. 4 aday listesinin yarıştığı seçimlerde Meslekte Birlik Platformu 6 Asil Yönetim üyesi çıkarırken, Gözde Birlik Patformu adayı Ramazan Özer’de aldığı oy oranı ile yönetime asil olarak girme imkanı buldu.

Ankara Belediye İş Sendikası genel merkezi toplantı salonunda yapılan Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yönetim kurulu seçiminde kayıtlı olan 671 delegenin 611 i oy kullandı, geçerli oy sayısı 606 olurken 20 kişi mazeretli olarak oy kullanmadı.

Seçimlerde ayrıca oda organlarında görev alacak Yönetim, Denetim, Disiplin kurulu üyelerinin yanı sıra odayı Birlik büyük kongresinde temsil edecek delege seçimleri de yapıldı.

7 Mart Cumartesi günü Divan Heyeti seçimleri yapıldıktan sonra, genel kurul gündem ve görüşmelerinin ardından oda organları için aday olanların tespiti yapılarak adaylar kendilerini tanıtıp programlarını anlattılar.

8 Mart Pazar günü yapılan ve 14 sandık tanzim edilen seçimde sandıklar saat 17.00 de kapatılarak sayım başlatıldı. Seçim sonuçlarına göre Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yeni yönetim kurulu şu şekilde oluşmuş oldu:

YENİ YÖNETİM KURULU

1

Hasan BENLİ

295 Oy

2

Cenk GÜLTEKİN

285 Oy

3

Ertuğrul KARAOĞLAN

245 Oy

4

Görkem SİLAY

234 Oy

5

Ümüt KORKMAZER

228 Oy

6

Türker Sinan ÇEVİK

213 Oy

7

Ramazan ÖZER

213 Oy

Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası yeni yönetimine başarılar diliyor ve sektörümüz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.