Alanya Arda Optik Yeni Şubesi Açıldı

Salih Sıray, Ferdi Sıray ve Hilmi Doğan ortaklığındaki Arda Optik, ikinci şubesini açtı.

Alanya Arda Optik Yeni Şubesi Açıldı
28 Nisan 2014 Pazartesi 08:58

 ATATÜRK Caddesi'nde bulunan Arda Optik'in ikinci şubesinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Antalya Barosu Alanya Temsilcisi Osman Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Arda Optik'in ikinci şubesi Alanya Müftüsü Mustafa Topal tarafından yaptırılan duanın ardından kesilen kurdeleyle gerçekleştirildi.

 

Arda Optik'in ortaklarından Salih Sıray, Alanya'ya ikinci şubelerini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sıray, "Şubemizde kaliteli ürünlerimizi, son derece uygun fiyatlarla Alanya'da yaşayanlara sunuyoruz. Açılışımıza gelen ve bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kaynak : yenialanya.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.