Akay Optik Renkli ve Aynalı Camlarda Özel Çözümler Sunuyor

Yirminin üzerinde farklı renk seçeneği sunan Akay Optik Türkiye’de bu alandaki öncü firma konumunu koruyor.

Akay Optik Renkli ve Aynalı Camlarda Özel Çözümler Sunuyor
04 Nisan 2019 Perşembe 15:05

Akay Optik Renkli ve Aynalı Camlardaki Özel Çözümleri ile
Bu Yaz Size “Yok” Dedirtmeyecek!

Üstün kalite ve hizmet politikasıyla uzun yıllardır İzmir’deki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdüren AKAY OPTİK, son teknoloji freeform cihazlarında imal ettiği özel üretim camlarındaki başarısını ayna kaplama ve boyama camlarda da gösteriyor.

Son yıllarda talebi daha çok artan ayna kaplamada optisyenlik müesseselerine yirminin üzerinde farklı renk seçeneği sunan Akay Optik Türkiye’de bu alandaki öncü firma konumunu koruyor.

1.50 – 1.53 (Trivex) – 1.56 – 1.60 indeksli camlarda ekstra bir seçenek olarak antirefle kaplamalı üretim de yapılan Akay Optik laboratuvarında ayrıca optisyenlik müesseselerinden gelen özel istekler test edilerek yeni ürünler geliştiriliyor.

Renklendirme konusundaki uzmanlığını son yıllarda daha ileriye taşıyan Akay Optik, zor renklendirildiği bilinen 1.53 – 1.60 – 1.67 – 1.74 indekslerde de geniş renk yelpazesiyle kullanıcıların özel ihtiyaçlarına da karşılık veriyor.

Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde, güneş gözlüğü camlarında özel istekleri olan kullanıcılarınızı geri çevirmeden önce mutlaka Akay Optik ile iletişime geçiniz. Özel üretim camlarla ilgili her alanda olduğu gibi, renkli ve aynalı camlarda da Akay Optik’in sağlayacağı özel olanaklar, optisyenlik müessesenizin rekabetçi gücüne önemli bir destek verecektir.

Kalitesini tecrübesiyle birleştirerek ürettiği camları, uygun fiyat ve hızlı teslimatla optisyenlik müesseselerine sunan Akay Optik camlarıyla siz de kullanıcılarınıza “yok” demeyin, yaz aylarını renklendirin…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.