Abdurrahim Erdoğan 19. Bölge Oda Başkanlığına Adayım

"Amacımız mesleğimize katkısı çok olacağına inandığımız projeleri tüm arkadaşlarımızın fikir ve görüşleri doğrultusunda hayata geçirmektir."

Abdurrahim Erdoğan 19. Bölge Oda Başkanlığına Adayım
28 Ocak 2020 Salı 11:53

"Değerli arkadaşlarım merhabalar ;

Ben Abdurrahim ERDOĞAN.1980’li yıllardan beri mesleğe hizmet eden bir ailedenim.

2000 yılından bu yana mesleğin her aşamasını adım adım yaşayıp Diyarbakır merkezde

bulunan FLASH OPTİK ünvanlı mağazamda mesleki faaliyetimi sürdürmekteyim.

Gözlükçülük ruhsatnamemi 2006’da aldım. Bunun yanında iktisadi idari bilimler fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdim, Sektörümüz için yeniden varoluş olan odalaşma sürecinde, her gün büyümekte olan sorunlarımızı çözmek, kaybolan meslek itibarımızı ve hak ettiğimiz toplumsal saygınlığımızın yeniden kazanılmasını sağlamak, gençliğin enerjisine yılların tecrübesini katarak birlik ve beraberlik duygusu ile bir bütün olarak mesleğimizi geliştirici yüksek bir ivme kazandırmak özellikle bölgemiz olarak gözlük kullanımının bir kusur ve ayıplanma sebebi değilde bir göz giyimi şık bir aksesuar ve en önemli sağlık ürünlerinden olduğunu lanse etmek. Bu konuda özverili çalışmalar yapıp mesleki refahımızı en üst seviyeye taşımak için bir arada, çözüm odaklı, geniş katılımlı ve yapıcı bir oluşum kurmak için çalışacağız.

2017 yılından beri odanın bize katacakları ve yapmamız gerekenlerle ilgili yirminin üzerinde bölge toplantıları gerçekleştirdik. Birçok ilimize ziyaretlerde bulunduk. En son düzenlediğimiz bölgesel toplantımızda Diyarbakır’daki ve bölge illerimizdeki meslektaşlarımın destekleri ve teveccühleri ile 19.bölge Güneydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Amacımız mesleğimize katkısı çok olacağına inandığımız projeleri tüm arkadaşlarımızın fikir ve görüşleri doğrultusunda hayata geçirmektir.

Var gücümüzle, yüksek enerjimizle, azmimiz ve mesleğe olan sevgimizle en üst düzey

katkıyı birlikte mücadele ederek vereceğimize, verimli işler başaracağımıza inancım tam.

Bu oluşumda beraber hareket etmek isteyen mesleğimizi umutlu ve daha güzel

yarınlara taşıyacağına inanan arkadaşlarımıza yönetimimiz açıktır.

Mesleki sanatımız için daha saygın yarınlarda buluşmak ümidiyle hepinize en kalbi

duygularımla sevgilerimi sunuyorum."

Abdurrahim ERDOĞAN

19. Bölge Güneydoğu Optisyen ve Gözlükçüler Odası

Başkan Adayı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.