Abdullah Aydın Vefat Etti

Optik sektörünün acı kaybı

Abdullah Aydın Vefat Etti
27 Haziran 2022 Pazartesi 09:12

Optik sektörünün önemli isimlerinden TOOMAD Y. Kurulu Başkanı Abdullah Aydın  Gata Haydar Paşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde bu sabaha karşı saat 04:30 da vefat etti.

Uzun yıllar optik sektörüne hizmet eden Abdullah Aydın TOOMAD Derneğinin kurucu başkanı olarak görev yapıyordu.

Merhumun cenazesi 28 Haziran 2022 Salı günü İstanbul Kadıköy Moda Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Başıbüyük aile mezarlığına definedilecektir.

Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, optik sektörüne sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Taziye İçin: Oğlu Emircan Aydın 0533 466 7973


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse Derelioglu - 2 yıl önce
40 yillik dostum, herkesin derdine kosturan ,iyiliksever özel insan. Cok ama cok uzgunum
Avatar
Sevim Burguoğlu - 2 yıl önce
Dostum arkadaşım herkesin derdine koşan yardım sever.Guzel dostumun Bugün vefat ettiğine inanamadigim sağlığına dikkat eden harika bir insan.Allah rahmet etsin.Mekani cennet olsun inşAllah.Ailesine sabırlar versin.cok üzgünüm.
Avatar
Gülseren Bozova - 2 yıl önce
Çocukluk arkadaşım..Kırmadan kırılmadan 50 yılı aşkın süredir devam eden dostluğumuz..öyle üzgünüm ki..Candostum iyilik sever güzel insan...mekanın cennet olsun...Başta tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum...Allah Güneş 'e, Emircan'a, Ali Osman 'a ve tüm ailesine dayanma gücü versin...hepimizin başı sağ olsun...hayatımdaki en acı kayıplardan.. Nur içinde yat candostum..her zaman kalbimizde olacaksın.
Avatar
Metin Murat Arslan - 12 ay önce
Kendisini iyi bildiğimiz, adam gibi bir adamdı, uzun zamandır irtibatımız yoktu Yeni duydum Üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin diyorum