800 meslektaşımızın muhakkak bu seçimlerde oy kullanması ve geleceklerini belirleyecek olan kişileri seçmesi gerekmektedir.

Optik, Optik Sektörü, Seçim, Optisyenler ve Gözlükçüler Oda Seçimleri, Ankara

800 meslektaşımızın muhakkak bu seçimlerde  oy kullanması ve geleceklerini belirleyecek olan kişileri seçmesi gerekmektedir.
06 Kasım 2021 Cumartesi 14:21

  Değerli Meslektaşlarım,

Yarın (7 Kasım)  2. Bölge Optisyenler ve Gözlükçüler Oda Seçimleri çoğunluk gözetilmeden yapılacaktır. Ankara , Eskişehir, Çorum, Çankırı ve Kırıkkale de toplam da 800 meslektaşımızın muhakkak bu seçimlerde  oy kullanması ve geleceklerini belirleyecek olan kişileri seçmesi gerekmektedir.

Sektörümüz de bekleyen birçok sorun var ve dünkü yazımda da belirttiğim gibi Ankara'da görev alacak yöneticiler çok önemli. Bu hassasiyet ile lütfen yarın ki seçimlere gelip oyunuzu kullanın ki sonrasında pişman olmayalım.

Seçimlere katılacak olan tüm listelere tekrar başarılar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

H. Erol Harbi

Not: Yarın (7 Kasım Pazar Günü) Optik Gazete olarak Facebook ve İnstagram üzerinden canlı yayın yapacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.