6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu Başladı!

Göz hekimlerinin 4 gün boyunca yapacağı 70 ameliyat canlı yayınlanacak

6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu Başladı!
09 Haziran 2022 Perşembe 14:56

6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde sürüyor

Türk Oftalmoloji Derneği tarafından düzenlenen 6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu’nun üçüncü gününde canlı yayınlanan göz ameliyatları sürüyor. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bugün çeşitli göz hastalıkları alanlarında toplam 16 ameliyat gerçekleştirilecek

Türk Oftalmoloji Derneği’nin düzenlediği 6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu üçüncü gününde birbirinden farklı göz hastalıklarının tedavisi amacıyla yapılacak 16 ameliyat ile devam edecek. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yapılacak ameliyatlar canlı yayınla İstanbul Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi’ne aktarılacak.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bugün Katarakt ve Refraksiyon Cerrahisi Birimi tarafından 16 canlı ameliyat yapılacak. Oftalmoloji alanında yapılan dünyanın en geniş kapsamlı ve en fazla doktorun katılımıyla gerçekleşen Canlı Cerrahi Sempozyumu olan etkinlikte 4 gün boyunca 70 ameliyat gerçekleşecek.

Türk Oftalmoloji Derneği’nin 6’ncı Canlı Cerrahi Sempozyumu’na yurtdışındaki göz hekimleri de sanal veya fiziki ortamda katılabilecekler. Pandemi koşulları nedeni ile İstanbul’a gelemeyecek olan yabancı doktorlar, internet üzerinden dört gün boyunca İngilizce simultane çeviri yapılan toplantıları izleme imkanı bulacaklar.

Türk Oftalmoloji Derneği

Konu     : 6. Canlı Cerrahi Sempozyumu

Tarih      : 11 Haziran 2022 Cumartesi

Saat       : 10.30 – 18.00

Yer         : Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi – Başakşehir Olimpiyat Bulvarı Yolu – İstanbul


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.