300 Bin Euroluk Gözlük Göz Kamaştırdı!

Üzerinde elmas ve pırlanta gibi değerli taşlar yer alıyor.

300 Bin Euroluk Gözlük Göz Kamaştırdı!
19 Aralık 2014 Cuma 08:36


İstanbul'da 8 mağazasıyla dünyaca ünlü 18 seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştiren NSA Optik, Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda sergilediği yeni ürünleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Firmanın pırlanta ve elmastan oluşan 300 bin avro değerindeki gözlüğü fuarın en iddialı tasarımları arasında yer aldı.


300 BİN AVROLUK GÖZLÜK GÖZ KAMAŞTIRDI...

Gözlükler, rengârenk camları, çerçeveleri ve göz alıcı tasarımlarıyla, bay ve bayanların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. 150 bin avrodan 300 bin avroya kadar pırlanta ve elmas gibi değerli taşlardan oluşan birbirinden şık gözlük modelleri Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda görücüye çıktı. Dünyaca ünlü birçok gözlük markasın Türkiye temsilcisi olan NSA OPTİK fuarda birinden farklı ve yenilikçi ürünleriyle yerini aldı. İstanbul'da 8 perakende mağazasıyla dünyaca ünlü 18 seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü yapan ve en trend güneş gözlüklerini Türkiye'de alıcılarıyla buluşturan NSA Optik, fuarda büyük ilgi gördü. Birbirinden seçkin koleksiyonları yabancı mankenler eşliğinde tanıtan firma, standında sergilediği Formula 1 yarış arabası, Paris'in sembolü Eyfel Kulesi maketi ve yağlıboya portre çalışmalarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

 

"DÜNYA MARKALARINI MÜŞTERİLERİMİZİN BEĞENİSİNE SUNUYORUZ"


NSA Optik Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sait Aydın, hem fuarı hem de gözlük modasındaki en son yeniliklerle ilgili Ekovitrin'e açıklamalarda bulundu. Dünyadaki en seçkin gözlük markalarını Türkiye'de alıcılarıyla buluşturan Nuri Sait Aydın, şöyle konuştu: "Yerli ve yabancı 40'ın üzerinde gözlük markasını aynı çatı altında buluşturan Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda yeni koleksiyonlarımızı ve sektöre ait teknolojik gelişmeleri ziyaretçilerle buluşturduk. Dünyadaki en üst grup gözlükleri üretilen en üst grup markaların Türkiye distribütörlükleri firmamızda yer alıyor. İstanbul'da 8 mağazamızla dünyada 18 seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz. Markalarımız arasında Maybach ,Bentley, Zilli, Lotos, Lafont, Moscot, Redbull gibi daha ismini sıralayamadığımız dünya markalarını tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz."

 

NSA Optik, her sene sadece bir adet üretilen ve küçük bir servet değeri taşıyan gözlük modelleriyle bay ve bayanların şıklığına şıklık katıyor. Pırlanta ve elmasın, estetik ve zarafetle buluştuğu çok özel tasarımlar fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Nuri Sait Aydın, fuarda görücüye çıkardığı 300 bin avro değerindeki gözlükle ilgili bilgiler verdi. Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Almanya'nın güneyinde küçük bir imalathanede üretilen bu özel gözlük dünyanın en pahalı ve saygın gözlük markası olan Lotos'a ait. Bu özel markanın Türkiye'de tek yetkili satıcısıyız.


Tamamen el yapımı olan ve senede sadece bir adet üretilen 300 bin avro değerindeki bu gözlüğün üzerinde elmas ve pırlanta gibi değerli taşlar yer alıyor. Ürünün üzerindeki pırlantalar özenle seçildi. Müşterinin istediği özelliklerde ve ölçülerde üretimi gerçekleştiriliyor. Bu özel serinin adı 'one of one'. Yılda bir adet üretimi yapılıyor. Bu gözlüğü dünyanın en şanslı kişisine kullanıyor. Yine aynı markaya ait çok özel bir saat modelimiz de var. Saatlerimiz de tamamen pırlantayla bezeniyor. Alt kısımlarında ise safir var. Bu saatlerimizin değeri de 200 bin avro civarında."

 

"EL YAPIMI ÜRÜNLERE İLGİ YOĞUN"


Gözlükte 2015 trendleriyle ilgili bilgiler veren Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sene canlı renkler ve özel tasarımlı ürünler öne çıkıyor. 2015 yılına ait yeni modellerin tamamını bu fuarda sergiliyoruz. El yapımı ürünlere ilgi yoğun. Kemik ağırlıklı ürünler ağırlıkta. El yapımı ürünlerde metal kullanılıyor. El yapımı işlemeler genellikle metal ve altın üzerine pırlanta işlemelerden oluşuyor. Bu tarz tür ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. A-plus diye adlandırdığımız ürünleri portföyümüzde bulunduruyoruz. Milimetrik işçiliklerle çok zahmetli yapılan ürünler bunlar. Şu anda elimizdeki mevcut markaların üzerine marka yok. Ürünlerimiz birinci sınıf kaliteye sahip. Ürün portföyümüze yeni bir marka eklemeyi düşünmüyorum. Mevcut markalarımızla Türkiye'deki tüketicilere hitap etmek istiyoruz."

 

Kaynak: ekovitrin.com/BURCU KEÇECİOĞLU


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.