2021 Yılı Optik Camlarda Yüksek Teknoloji Kaplamalar İle Geliyor

2021 yılı için ayrıca siz değerli müşterilerimize SAFRAN UV kaplamamızın müjdesini vermek istiyoruz.

2021 Yılı Optik Camlarda Yüksek Teknoloji Kaplamalar  İle Geliyor
30 Aralık 2020 Çarşamba 17:13

2021 YILI OPTİK CAMLARDA YÜKSEK TEKNOLOJİ KAPLAMALAR İLE GELİYOR!

Akay Optik kurulduğu günden bugüne, kullanımda kolaylık sağlayacak yenilik ve sektöre fayda getirecek inovatif üretimde öncü bir rol üstlenmiştir. Türkiye’nin en geniş optik ürün dağıtım ağına sahip olan Opak Lens’in Akay Optik’i satın almasıyla birlikte ortaya çıkan Opakay oluşumu kapsamında Akay Optik cam üretiminde teknolojiyi daha etkin kullanmaya başlamıştır. Opak Lens’in de aynı vizyona sahip bir kuruluş olarak, hızlı karar alması ve aldığı kararları hemen hayata geçirecek güce sahip olması, Akay Optik’in üretim ve hizmet kalitesini çok daha yukarılara taşımıştır.

Akay Optik, 2020 yılı sonunda tüm sektörün de bildiği gibi marka bilinirliği ve kalitesi çok yüksek olan ZENITH markası ile anlaşma yapmıştır ve çok yakında bu güçlü markayı optisyenlik müesseselerine yüksek kalite ile ulaştırmak üzere tanıtımına başlayacaktır.

Akay Optik, ZENITH ile anlaşmasının ardından, mevcut ürünlerinde de çıtayı yükseltmek üzere üretim ve kaplama çeşitlerinde teknolojik yenileme kararı almıştır. 2020 yılında ve öncesinde kullanılan standart HMC ve SUPER HMC kaplamalarına ilişkin gelen kullanıcı talepleri değerlendirilmiş, yeni teknolojiler incelenerek Opakay’a özel yenilikler geliştirilmiştir.

Bu kapsamda 2021 yılından itibaren Opakay ürünlerinde standart HMC kaplama kullanılmayacaktır. Sadece SUPER HMC ve HIGHTECH AR kaplamaları kullanılacaktır.

Akay Optik tarafından kullanılan ve son teknoliye göre dizayn edilmiş olan SUPER HMC ve HIGHTECH AR kaplamaların, yansıma değerleri ve ekstra kayganlığı, çizilmelere karşı ekstra koruma sağlaması siz değerli optisyenlik müesseseleri tarafından sıklıkla tercih edilmesine neden olmuştur.

2021 yılı için ayrıca siz değerli müşterilerimize SAFRAN UV kaplamamızın müjdesini vermek istiyoruz. SAFRAN UV kaplamamız SUPER HMC ve HIGHTECH AR‘a ait tüm üstün özelliklere sahip olmasının yanı sıra anti-statik özelliği sayesinde çizilmelere karşı da ekstra bir koruma sağlamaktadır. Tüm bu üstün özelliklere ek olarak bu yeni kaplamanın yansıma değerleri de çok daha düşük seviyelerdedir. Ayrıca camın yüzeyinde yapılan özel bir işlem ile işçilik esnasında camlarda oluşan kayma sorunu da ortadan kaldırılmıştır.

Opakay, 2021 yılında da her zaman olduğu gibi siz değerli optisyenlik müesseselerinin memnuniyet seviyesini yukarıya taşımak için elinden geleni yapacaktır.  

Bu vesile ile Akay Optik olarak göz sağlığı ve optik alanında emek veren tüm sektör mensuplarının yeni yılını kutlar, 2021 yılının ihtiyacımız olan huzur, mutluluk, sağlık ve bereketi beraberinde getirmesini dileriz.

SERDAR SEVİNÇ

GENEL MÜDÜR

AKAY OPTİK A.Ş.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.