2019 Yılı 5 Gözlük Trend Tahmini

Ünlüler ve stil ikonları üzerindeki etkilerini inceledik ve 5 moda eğilimi olarak belirledik.

2019 Yılı 5 Gözlük Trend Tahmini
14 Şubat 2019 Perşembe 10:43

Çeviri: Hande ÖZER / Optik Gazete

2019 moda haftasındaki poydum aksesuarlarından yola çıkarak, ünlüler ve stil ikonları üzerindeki etkilerini inceledik ve 5 moda eğilimi olarak belirledik. Bella Hadid, Rihanna, Kaia Gerber gibi ünlü isimlerde bu trendlerden bazılarını görmeye başladık bile.

  1. Büyük Boy Kalkan Gözlükler

2019 yılında minik güneş gözlüğü trendi, yerini uzay-çağı modasını düşündüren fütüristik özellikler içeren büyük modellere bırakacak gibi.

  1. 70’lerin Büyük Kare Gözlükleri

70'li yılların şık modası tekrar gözlük modellerine yansıdı. Büyük kare güneş gözlükleri geri döndü. Bu trendle birlikte klasiğe dönüş yapabilirsiniz. En iyi kısmı ise, bu trendin tüm yüz şekilleri için uygun olması. Minimal çerçevesiz camlardan renkli göz kamaştırıcı gökkuşağı renklerine kadar olan skalası ile kişisel tarzınıza uyacak şekilde sınırsız çeşitlilik söz konusu.

  1. Oval Gözlükler

Bu sezon aynı zamanda herkes oval gözlüklerden bahsedecek. Çerçevenin kalınlığına ve genişliğine bağlı olarak herhangi bir yüz şekli için çalışabilirler. Kalın desenlere sahip çerçevelerden pastel renkli camlara, klasik siyah seçeneklere kadar geniş bir yelpaze var.

  1. Eşsiz Kedigözü Gözlükleri

Kedigözü gözlük stilinin farklı şekilleri ortaya çıkmıştır. Soyut sanatsal şekildeki kedigözü gözlüklerinden parlak ve cesur renklerle klasik kedigözü gözlüklerine kadar, bu stil en sıcak gözlük tiplerinden biri olmaya devam edecektir.

  1. Tel Çerçeveli Gözlükler

Bu tel çerçeveli gözlükler, eşsiz bir şekilde tasarlanan ve son derece zaman dışı bir seçim. Bu gözlük tipi günlük görünümü daha baskın bir ifadeye dönüştürmekte. Bu eğilim hakkında bir başka harika şey de, malzemenin çok hafif olması; bu da taşıması kolay olduğu anlamına gelir ve taktığınızda ağırlıklarını hissetmezsiniz bile.

Kaynak: https://www.weloveglasses.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.