2019 Mido Optik Fuarı Yarın Başlıyor

Optik alanında dünyanın en büyük organizasyonu olarak kabul edilen “MİDO OPTİK FUAR” ı 23-25 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2019 Mido Optik Fuarı Yarın Başlıyor
22 Şubat 2019 Cuma 09:10

Her yıl İtalya’nın Milano kentinde Şubat ayında düzenlenmekte olan Mido Optik Fuarı, dünyanın birçok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçilerini bekliyor

Optik sektörüne yön veren Mido Optik fuarı, sektöre ait yenilikler, kongreler, toplantılar ve son trendler ile her sene büyük ilgi görüyor.

Dünyaca ünlü gözlük markaları ve bu markaların 2019 yılı modellerinin sunulacağı Mido fuarında yaklaşık iki bin marka ve iki milyondan fazla ürün çeşidi sergileniyor. Moda ürünler, çerçeveler, lensler ve gözlük bakım ürünleri gibi birçok ürün grubunu bir arada sunan Mido fuarı profesyonelleri ve ziyaretçilerini sektör hakkında bilgilendirerek oldukça memnun edici bir fuar olma özelliğini koruyor.

Türkiye’den de birçok firmanın katılımcı olduğu ve ziyaret ettiği Mido optik fuarı, Türkiye sektörü için önemli bir buluşma noktası oluyor. Bu sene de Türk firmalarının katılımcı olarak yerlerini alacakları fuar yarın başlıyor.

345.000 m2’lik alanda, toplam 8 salondan oluşan fuar alanı dünyanın en büyük fuar merkezleri içinde yer alıyor. 1100’den fazla katılımcının yer alması beklenen Mido Optik fuarında güneş gözlükleri, spor gözlükleri, koruyucu gözlükler, kontak lensler, görüntüleme sistemleri, barometreler, mikroskoplar, büyüteç lensler, laboratuvar araçları sergilenmekte. Mido Optik fuarına 2019’da da katılımcı ve ziyaretçi sayısının artarak devam etmesi bekleniyor.

Mido 2019 Fuarını ziyaret eden ekibimizin çektiği görüntüleri Optik gazete sayfalarından sizlere sunacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.